Fulgy, ordin de protecție după scandalul cu Bia Khalifa. Fiul Vioricăi de la Clejani s-a ales cu o brățară electronică de monitorizare

Data publicării:
Bia Khalifa și Fulgy
Descriere foto: Bia Khalifa și Fulgy

Se pare că situația dintre Bia Khalifa și Fulgy este departe de a se liniști. După ce au trăit o intensă și fulgerătoare poveste de dragoste, timp de o lună, cei doi și-au spus adio. Despărțirea avea să vină, însă, cu vorbe grele și acuze de ambele părți, cei doi încingând online-ul cu declarații care mai de care mai incendiare. Povestea a culminat aseară, când cei doi au ajuns în fața organelor de Poliție de la Secția 17.

Vacanța la Milano - factorul declanșator

În urmă cu ceva timp, Bia Khalifa a dat un interviu, în care a povestit despre vacanța avută de cei doi la Milano și ce s-ar fi întâmplat acolo. Fiul Clejanilor s-ar fi simțit neîndreptățit de declarațiile blondei și a dorit să își spună și el punctul de vedere, în ceea ce privește faimoasa vacanță. Astfel, călătoria care ar fi trebuit să fie un moment frumos, în povestea de dragoste a celor doi amorezi, se pare că s-a transformat în factorul declanșator al unui război de proporții.

Bia Khalifa l-ar fi blocat e Fulgy pe toate conturile, dar se pare că acesta ar fi încercat să ia legătura cu ea, de pe diverse alte conturi false și i-ar fi adresat diverse injurii și amenințări, motiv pentru care blondina ar fi ales să  apeleze la ajutorul oamenilor legii, temându-se pentru siguranța sa.

Sora Biei Khalifa sare în ajutorul ei

Conform Spynews, Bia Khalifa nu ar fi dorit să comenteze în niciun fel situația actuală, sora acesteia dorind să dea o declarație în numele ei:

”Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar dacă a răspuns la diverse provocări e din cauza faptului că trebuie să se protejeze. Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar pentru cei de acasă e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal. Eu am fost cu Bia în Spania la familie, pe 17 februarie a fost ziua tatălui, i-am făcut o surpriză, am stat 4 zile cu familia, iar Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro. Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice”, a precizat Joanna, sora mai mică a Biei Khalifa.

Fulgy - ordin de protecție și brățară de monitorizare

După o audiere, a ambelor părți, oamenii legii au decis să emită un ordin de protecție provizoriu, pe numele lui Fulgy, acesta trebuind să poarte o brățară electronică de monitorizare, timp de 5 zile și să nu se apropie de cea care i-a fost iubită, precizează StirileProTV.

“Sistemul informatic de monitorizare electronică a devenit funcțional anul trecut în România. Persoanele faţă de care se emit ordine de protecţie sunt monitorizate prin brățări electronice.

Sistemul constă într-un kit care include brăţara - care se prinde de obicei la gleznă - și un telefon mobil cu un sistem de urmărire pe care agresorul trebuie să îl poarte mereu asupra lui și să îl țină încărcat. Iar un al doilea telefon este înmânat persoanei care este protejată,” lămurește aceeași sursă.

Până în acest moment, fiul Clejanilor a refuzat să comenteze în orice fel cele întâmplate.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel