Update: “Teo Show” intră in vacanţă. Cât va lipsi Teo Trandafir de pe micile ecrane

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Schimbări în  grila postului Kanal D.

Update: Teo Trandafir NU pleacă de la Kanal D, doar își ia concediu.

 

 

Kanal D trece, începând de saptămâna viitoare, la grila de vară, iar anotimpul vacanţelor aduce cu sine câteva modificari în grila staţiei.  Mai mult joc al minţii cu Dan Negru, distracţie maximă la cele mai frumoase petreceri prin ţară, cu noul sezon “Se strigă darul”, precum şi o reconfigurare a orelor de difuzare pentru “Casa iubirii”, odată cu intrarea “Teo Show” în vacanţă.   

Perioada care urmează va fi una relaxată, dar şi dedicată antrenamentului minţii, pentru că Dan Negru va fi alături de telespectatorii Kanal D de luni pana vineri, de la ora 17:30, dar şi de miercuri până vineri, de la ora 22:30. Emisiunea fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” va putea fi urmarită, aşadar, atât în Day Time cât şi în Prime Time, oferindu-le celor din faţa micilor ecrane experienţa plăcută a exerciţiilor de vocabular în mijlocul familiei.

Emisiunea “Teo Show” intră în vacanţă începând de saptamana viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori.

Începand de luni, cei din faţa micilor ecrane vor putea urmări de luni pâna vineri, de la ora 10:00 şi de la 15:00, “Casa Iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea.  Concurenţii care îşi caută jumătatea şi vor să se descopere pe sine în relaţie cu ceilalţi îşi vor împărtaşi trăirile şi experienţele telespectatorilor, dezvăluindu-şi faţete diferite ale personalităţii lor. Sâmbăta şi duminica, reality-ul  matrimonial va fi difuzat ca şi pâna acum, de la 16:00 şi de la 19:00.

După încheierea primului sezon “Strada Speranţei”, un nou sezon “Se strigă darul” va începe sâmbăta, 18 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D. Graţiela Duban Teohari şi Mihai Mitoşeru îi vor face pe telespectatori matorii celor mai frumoase nunţi din România, cu obiceiuri şi tradiţii spectaculoase.

 

Știrea inițială:

Veste tristă pentru fanii emisiunii Teo Show, de pe Kanal D. Potrivit spynews.ro conducerea trustului a decis să renunțe la acest format, prezentat de Teo Trandafir, alături de care mai sunt și Bella Santiago și Mihai Mitșeru. În momentul de față, nu a venit și anunțul oficial în acest caz, drept urmare nu se știe de când va fi psuă în practică această decizie sau de ce s-a luat această hotărâre. Potrivit sursei citate, principalul motiv ar fi reprezentat de cifra audienței, care, în ultima vreme, nu mai era deloc una mulțumitoare. 

Ce spunea Teo Trandafir recent, despre retragerea din emisiune

În urmă cu puțin timp, Teo Trandafir a făcut chiar și o glumă pe această temă. Vedeta a fost întrebată despre momentul în care se va retrage din lumina reflectoarelor, iar răspunsul prezentatoarei i-a uimit pe toți. Tot atunci, aceasta spunea că, în cazul în care va fi dată afară, va aștepta să primească alte oferte.

„Până mă dau afară. Ai altă idee? Și… 1. Mă dau afară 2. Aștept să văd dacă mă angajează altul. Stau un an să văd dacă mă angajează și abia după aceea mă retrag”, a mărturisit Teo Trandafir, totul fiind spus atunci în spirit de glumă., a spus Teo Trandafir, potrivit sursei citate.

Teo Trandafir și-a sărbătorit ziua de naștere chiar în platoul emisiunii pe care încă o prezintă

Prezentatoarea  a împlinit vârsta de 54 de ani, chiar în cadrul platoului emisiunii pe care o moderează, de pe Kanal D. Aceasta a fost emoționată până la lacrimi, de către colegii ei, care au surprins-o foarte tare. În emisiunea Teo Show au venit chiar și Bursucu, fostul ei coleg de platou, și Raluca Bădulescu. Prezentatorul matinalului de pe Kanal D i-a făcut vedetei chiar și un cadou emoționant, un tablou ce conține mai multe poze cu ei doi. În acea ediție aniversară, nici Teo, dar nici ceilalți colegi de platou nu ar fi dat de înțeles ce avea să urmeze și, anume, faptul că emisiunea ar putea dispărea de pe grila trustului. 

Citește și: Brigitte Sfăt l-a dat afară din casă pe Florin Pastramă: Eu nu mai am bărbat. Florin nu mai există

Lili Sandu, probleme cu poliția: "Am vrut și eu să fiu o divă. Acum ce fac?". Ce a pățit vedeta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel