Bebe Cotimanis, motivul pentru care nu se teme de moarte. Ce s-a întâmplat la mormântul mamei sale: ”Nu mai e acolo unde-i groapa. Am simțit aburul care se ducea spre cer și...”

Data publicării:
Sursa foto: Bebe Cotimanis, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bebe Cotimanis, instagram

Bebe Cotimanis a dezvăluit motivul pentru care nu se teme de moarte. 

Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Pe lângă rolurile nenumărate cu care a apărut în fața publicului, acesta s-a făcut plăcut și prin poveștile sale de viață. Recent, Bebe Cotimanis  a vorbit despre regretata sa mamă care împlinește 7 ani de când a murit, cât și despre faptul că nu se teme de moarte.

Bebe Cotimanis, motivul pentru care nu se teme de moarte

Marele actor a recunoscut că, de când a trecut mama sa în neființă, nu se mai teme de moarte. Bebe Cotimanis a mărturisit că a ajuns la această conluzie, după ce a avut parte de o întâmplare neobișnuită la mormântul memei sale. 

'De câte ori pomenesc de mama, acum se fac șapte ani de când a plecat. Iar eu, cu siguranță voi avea filmare în zona aia. Dar se duce Adela, prietena soției tale, colega de clasă a Ioanei, la facultatea lui Sârbu. Se va duce Adela, fratele meu, cred că ajung și eu dacă scap între astea două.

Oricum, mama nu mai e acolo unde-i groapa și nici Dichi nu e acolo. Nmeni nu este acolo. Ei pleacă, de aia sunt și alea trei zile, pleacă la timpul potrivit, când se pot înălța. Iar ceea ce punem noi acolo nu mai e decât material, coajă, pământ, carne, care e tot lut. Am fost conștient de chestia asta de când au pus-o pe mama!', a dezvăluit Bebe Cotimanis în podacastul „Altceva cu Adrian Artene.

Ce s-a întâmplat la mormântul mamei lui Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis a fost devastat de pierderea mamei sale. Actorul a povestit ce s-a întâmplat la slubja de înmormântare. Acesta susține că a simțit când sufletul mamei sale a plecat la cer.  Totodată, Bebe Cotimanis este de părere că mama sa nu este în mormânt, acolo fiind doar câteva lucruri semnificative ale acesteia. 

'Am zis tuturor acolo. Am plâns până atunci, am plâns și la Biserică. Dar când a așezat-o pe mama acolo, stiam că nu mai e mama acolo. Știam. Nu mi-am impus. Dacă mă întorc în timp, am și simțit. Am simțit.Nu spun că am văzut-o, că nu sunt nebun. Am simțit aburul ăla, spiritul ei, care se ducea spre Cer. La un moment dat am si zâmbit. Am făcut așa cu mâna discret în semn de la revedere. Eu simt că asta se întâmplă. Este un fenomen. Mie nu mi-e frică de moarte. O aștept cu o oarecare curiozitate.', a mai adăugat Bebe Cotimanis.

Cum a câștigat Bebe Cotimanis primii bani

Actorul a povestit că tăia găinile la oamenii din sat, în schimbul sumei de 50 de bani. Când a aflat din ce face fiul său bani, mama actorului l-ce certat foarte rău. Bebe Cotimanis recunoaște că intra în pământ de rușine atunci când aceasta lui îl certa pentru un lucru făcut greșit.

„Tăiam găinile pe stradă contra sumei de 50 de bani! Și eu sunt un om milos, culmea. La un moment dat, o olteancă de pe stradă m-a pârât. ‘Ai tăiat? Pe bani?! Ne-ai făcut de râs’ ”, a reacționat mama actorului.

”Noi am fost trei frați, toți băieți. Suntem copii nebătuți, ceea ce era o raritate la vremea aia. ‘Nu e bine’, doar atât zicea și nu mai dormeam noaptea! Zicea ‘Nu e bine’ sau ‘Nu mi-a plăcut ce-ai făcut’… Intrai în pământ de rușine”,  a povestit Bebe Cotimanis.

Citește și: Bebe Cotimanis, dezvăluiri inedite despre copilăria sa. Care este legătura actorului cu Irina Loghin

Cătălin Măruță, pe masa de operație: „Îmi e frică de tot”. Problema de sănătate cu care trăiește de câteva luni

Lidia Buble, mărturisiri cutremurătoare: „Eu știam că mi-am omorât sora. Nu mai respira, doctorii nu i-au dat nicio șansă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel