Cătălin Măruță, pe masa de operație: „Îmi e frică de tot”. Problema de sănătate cu care trăiește de câteva luni

Data publicării:
Cătălin Măruță, foto Facebook
Descriere foto: Cătălin Măruță, foto Facebook

Cătălin Măruța a anunțat că va fi operat, joi. Prezentatorul TV va lipsi o perioadă de la emisiunea de la PRO TV.

Cătălin Măruță ajunge pe masa de operație, din cauza problemei de sănătate cu care se confruntă.


„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a declarat Cătălin Măruță în emisiune, conform fanatik.ro.

Cum a ajuns să se confrunte cu aceste probleme de sănătate


În mod normal, ligamentele se rup în urma unor accidentări sau atunci când fac sport de performanță. În octombrie 2022, prezentatorul dezvăluia cum a ajuns să se confrunte cu aceste probleme de sănătate. 

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate.
Va trebui să mă operez ceea ce va fi foarte distractiv”, a mărturisit prezentatorul de la Pro TV în urmă cu câteva luni pentru ego.ro.

Deocamdată, PRO TV nu a anunțat cine îl va înlocui pe prezentator în perioada în care va lipsi. În alte situații în care prezentatorul nu a putut ajunge la filmări, el a fost înlocuit de colegi din trust, cum ar fi Mihai Bobonete, Mihai Rait, Constantin Diță sau Cosmin Seleși. 

 

Andra i-ar ierta orice lui Măruță: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”

 

Andra spune că i-ar ierta orice lui Măruță. Declarațiile au venit la doar câteva zile după aniversarea de 14 ani de căsnicie.

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul.”, a declarat Andra, în cadrul unei emisiuni.

Citește aici mai multe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel