Baia ta miroase urât? Colțuri ale toaletei pe care sigur NU le spălați. Trucul care face furori pe TikTok

Sursa foto: unsplash, autor Steven Ungermann
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Steven Ungermann

Când vorbim despre curățenia acasă, uneori trecem cu vederea unele dintre zonele care sunt importante, de exemplu în baie. Această zonă este una dintre cele mai aglomerate și în care intră mai multă lume. Prin urmare, dacă baia ta miroase urât, poate fi pentru că există colțuri ale toaletei pe care cu siguranță NU le speli.

Da, deși pare evident, există zone ale toaletei pe care probabil le treceți cu vederea și nu le frecați corespunzător pentru a asigura o curățare adecvată. Poate că asta ar putea explica de ce mirosul de treabă mică pur și simplu nu va dispărea. 

Rufele curate încă mai miros urât? Acest truc ingenios va rezolva această problemă

Așa cum este important să curățați periodic scurgerea chiuvetei cu oțet și bicarbonat de sodiu sau să vă asigurați că apa nu se acumulează pe șinele ușii, este esențial să acordați atenție zonelor toaletei unde nu frecați bine.

Și nu este suficient doar să cureți în interiorul cupei, trebuie să acorzi și o oarecare atenție acelor spații sau colțuri unde este posibil să existe și resturi de deșeuri umane. Deși sună neplăcut, trebuie să o accepți.

Ți s-au micșorat hainele la spălare? Repară acest lucru cu un produs pentru păr

Din acest motiv, un expert în curățare de pe TikTok a împărtășit cum un vas de toaletă trebuie curățat corect. 

Dacă nu știi de ce baia ta miroase urât, ține cont de acest lucru

 

Vanessa Amaro a distribuit un videoclip pe TikTok care a fost revelator pentru mai mulți. Și este că, deși pare evident, nu toată lumea curăță anumite zone ale băii care ar putea provoca un miros urât în ​​acest spațiu. 

De exemplu? Nedemontarea capacului toaletei poate cauza acumularea de resturi pe cleme, nu doar rugina, ci și reziduuri de urină sau, mai rău, fecale. Este foarte important ca, dacă este posibil, să scoți capacul din baie și să îl freci până când se îndepartează toată murdăria. Pentru a face acest lucru puteți deșuruba capacul sau pur și simplu trageți din greu pentru a-l scoate, verificați cum să o faceți înainte.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORAGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 mai 2022, 22:34 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience