Ți s-au micșorat hainele la spălare? Repară acest lucru cu un produs pentru păr

Sursa foto: unsplash, autor Priscilla Du Preez
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Priscilla Du Preez

Uneori un articol de îmbrăcăminte se micșorează la spălare. Aveți două opțiuni: să vă plângeți sau să aevitați acest lucru. Noi avem trucul perfect pentru a realiza ultima opțiune! 

Nu trebuie să aruncați hainele care se micșorează la spălare.  Aveți nevoie doar de câteva lucruri pentru a evita acest lucru. Aveți nevoie de un prosop, un suport de uscare, balsamul de păr și un cuier de haine. Ai toate aceste lucruri pregătite? Urmează aceste instrucțiuni:

Umpleți-vă chiuveta cu apă rece și adăugați un strop generos de balsam de păr. Puneți articolul de îmbrăcăminte micșorat în apă și lăsați-l acolo timp de 10-15 minute, astfel încât balsamul să se poată absorbi corespunzător. Scurgeți apa din chiuvetă. Stoarceți articolul de îmbrăcăminte și asigurați-vă că reușiți să scoateți cât mai multă apă din el (nu-l clătiți!). Așezați articolul de îmbrăcăminte deasupra unui prosop. Asigurați-vă că ambele sunt așezate la orizontală. În acest fel, prosopul poate absorbi toată apa rămasă.
Agățați articolul de îmbrăcăminte pe un suport de uscare și așteptați până când se usucă. Asta este!

Rufele curate încă mai miros urât? Acest truc ingenios va rezolva această problemă

Ai reușit în sfârșit să termini cu grămada imensă de rufe pe care ai tot amânat-o, dar le scoți din mașină cu miros urât. Nimeni nu-și dorește așa ceva. Încetează să mai folosești din ce în ce mai mult detergent și balsam de rufe, asta nu va face ca rufele tale să miroasă mai bine. Îți explicăm cum să rezolvi această problemă.

Mașină de spălat murdară

Nu este vorba de marca detergentului de rufe sau de mirosul balsamului de rufe. Mirosul învechit din rufele tale provine, de cele mai multe ori, de la o mașină de spălat murdară. Înainte de a apela la experți pentru a face o curățare în profunzime a mașinii dvs. de spălat, există câteva lucruri pe care le puteți încerca mai întâi singur. Aveți nevoie cu adevărat de un singur lucru.

Capsulă pentru mașina de spălat vase

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când vă curățați mașina de spălat este să folosiți o cârpă de praf. Folosiți mai întâi o cârpă uscată și apoi intrați cu o cârpă umedă. Scoateți compartimentul pentru detergent și curățați-l bine în apă și săpun. Apoi, curățați piesa de cauciuc de la gura mașinii de spălat cu o cârpă umedă. Și pentru a termina, vei pune - da, într-adevăr - două capsule de spălat vase în mașina de spălat și o vei pune în funcțiune la un ciclu de 90 de grade, potrivit tips-and-tricks.coGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 mai 2022, 12:20 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience