Rufele curate încă mai miros urât? Acest truc ingenios va rezolva această problemă

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor engin akyurt
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor engin akyurt

Folosiți mașina de spălat pentru a vă spăla hainele, dar cu toate acestea nu înseamnă că ea însăși rămâne curată. Așadar, rufele tale au un miros urât, deși sunt spălate? Citește mai departe pentru a afla de ce se întâmplă acest lucru și cum îl poți evita.

Ai reușit în sfârșit să termini cu grămada imensă de rufe pe care ai tot amânat-o, dar le scoți din mașină cu miros urât. Nimeni nu-și dorește așa ceva. Încetează să mai folosești din ce în ce mai mult detergent și balsam de rufe, asta nu va face ca rufele tale să miroasă mai bine. Îți explicăm cum să rezolvi această problemă.

Mașină de spălat murdară

Nu este vorba de marca detergentului de rufe sau de mirosul balsamului de rufe. Mirosul învechit din rufele tale provine, de cele mai multe ori, de la o mașină de spălat murdară. Înainte de a apela la experți pentru a face o curățare în profunzime a mașinii dvs. de spălat, există câteva lucruri pe care le puteți încerca mai întâi singur. Aveți nevoie cu adevărat de un singur lucru.

Capsulă pentru mașina de spălat vase

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când vă curățați mașina de spălat este să folosiți o cârpă de praf. Folosiți mai întâi o cârpă uscată și apoi intrați cu o cârpă umedă. Scoateți compartimentul pentru detergent și curățați-l bine în apă și săpun. Apoi, curățați piesa de cauciuc de la gura mașinii de spălat cu o cârpă umedă. Și pentru a termina, vei pune - da, într-adevăr - două capsule de spălat vase în mașina de spălat și o vei pune în funcțiune la un ciclu de 90 de grade, potrivit tips-and-tricks.co

Lucruri pe care nu ar trebui să le arunci niciodată

Șosete vechi

Orice formă a ciorapilor cu găuri poate părea inutilă la suprafață, dar există o mulțime de utilizări inteligente și viclene pentru aceste articole după ce au fost purtate. Cea mai ingenioasă? Folosirea lor pe post de mănuși pentru a șterge praful de lucruri precum jaluzelele și rafturile cu cărți!

 

Periuțe de dinți vechi

Știi toate acele locuri greu de curățat, cum ar fi între gresie și faianță sau pe marginea tejghelei? Acestea pot fi lustruite și lustruite cu ajutorul acestor perii de dinți pe care nu le mai folosiți pentru igiena orală.

 

Prosoape

Odată cu folosirea lor excesivă, prosoapele își pot pierde din finețe, dar asta nu înseamnă că trebuie să le aruncați. Păstrați bucățile vechi pentru a vă ajuta să lustruiți argintăria sau mașina. Le puteți folosi chiar și pe post de cârpe pentru a curăța obiectele de zi cu zi, cum ar fi chiuveta.

 

Recipiente pentru margarină

Aceste recipiente din plastic sunt perfecte pentru depozitarea obiectelor mici în magazia de scule, cum ar fi cuie, piulițe sau șuruburi. 

 

Cutii de pantofi

Când cumpărați o pereche de pantofi, nu aruncați imediat cutia. Experții în organizare pledează pentru păstrarea lor pentru a vă depozita permanent pantofii, dar și pentru a vă depozita anumite obiecte.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel