Florin Salam, devastat. Nunta cu Roxana Dobre nu este recunoscută de biserică. Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi

Data publicării:
Captură video Youtube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Damian Drăghici

Florin Salam și Roxana Dobre au primit o veste tristă, după ce s-au căsători oficial acum câteva zile.

Florin Salam și Roxana Dobre au decis să-și unească destinele după 8 ani de relație, într-un cadru de vis, la malul mării. Cei doi au pus la punct toate detaliile până la ultimul amănunt, iar evenimentul a fost subiect de discuție pentru întreaga Românie. Totuși, celebra nuntă a fost umbrită de o veste nu tocmai plăcută. Potrivit Fanatik, Înalt Prea Sfințitul Teodosie a explicat faptul că Biserica Ortodoxă nu recunoaște căsătoria dintre cei doi, din două motive. În primul rând, cununia a avut loc într-o zi de post, miercuri, iar rânduielile bisericești interzic acest lucru. 

Cu toate acestea, vestea și mai șocantă primită de cei doi a venit după aceasta. Un reprezentat al bisericii a dezvăluit faptul că cei doi au fost cununați religios de către un preot care a fost eliminat de BOR din această meserie și care și-ar fi construit singur un lăcaș sfânt. 

Florin Salam și Roxana Dobre, cununați în zi de post și la o biserică pirat

„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la o biserică pirat. Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisari în Arhiepiscopia noastră și a fost caterisit pentru motive disciplinare, iar el continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios.

E un fel de piraterie în Biserica Ortodoxă, tot ce nu se poate face în Biserica Ortodoxă se trezește domnul respectiv că se poate. 

Ce face el nu face parte din niciun cult recunoscut. Așa-zisa slujbă nu are valoare canonică și spirituală”, a explicat preotul Eugen Tănăsescu, potrivit sursei citate.

Bianca Drăgușanu, absentă de la nunta lui Florin Salam: "M-a invitat Roxana". Motivul pentru care vedeta nu și-a făcut apariția

Cât a plătit mirele pentru o nuntă desprinsă ca din povești

Potrivit cancan, celebru manelist ar fi plătit pentru toată distracția nici mai mult, nici mai puțin, de 350.000 de euro. Cei doi îndrăgostiți au ales să își facă cununia civilă pe o plajă din Mamaia, iar petrecerea a continuat la un celebru club din stațiune. Atât meniul, cât și restul detaliilor de la eveniment au fost de 5 stele.

”Am început de la 10.00 să pregătim meniul. Comanda lui Salam a sunat clar: două meniuri barbeque, unul pentru cununie și altul pentru seară. Am pregătit pentru cununie 2 viței de lapte, doi porci, doi berbecuți (batal). Apoi curcani, pui, fără număr, pe care i-am pus întâi la abur și apoi i-am rumenit, fiecare câte două ore. Avem apoi jumări, șorici, pomana porcului, saramură de crap, cartofi la ceaun, mamăliguță la pirostrii, brânză de oaie și de bivoliță făcută în ferma noastră. Să nu uit că pregătim și nu bulz tradițional, ca la mama lui acasă și la cererea lui Salam specială prepelițe la tigaie”, a declarat George Proțap, cel ce a pregătit delicioasa mâncare, potrivit click.

Tematica nunții lui Florin Salam

Se pare că mirii au vrut să iasă din orice tipare, astfel încât nu doar mireasa a fost îmbrăcată în culoarea alb, ci și toți ceilalți invitați prezenți la cununia religioasă. Aceștia nu s-au oprit aici însă. Locația a fost toată reprezentată de alb, de la decorațiunile de pe mese, și până la flori.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit. Cum arată locația, dar și meniul de 5 stele alese de cei doi miriGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel