Alexandru Arșinel își sărbătorește astăzi ziua de naștere: "Nu sunt prea entuziasmat". Cea mai mare dorință a actorului

Data publicării:
Captură video Youtube/ Exclusive Studio!
Descriere foto: Captură video Youtube/ Exclusive Studio!

Alexandru Arșinel a avut prima apariție publică, după ce a fost externat din spital, chiar de ziua sa de naștere. 

Alexandru Arșinel împlinește astăzi vârsta de 83 de ani. Chiar dacă marele actor a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, lucru ce i-a îngrijorat atât pe fani, cât și pe familia acestuia, artistul este acum acasă și, pare că începe să se simtă mai bine. Acesta a avut și prima apariție publică, după ce a fost externat din spital. Invitat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, Alexandru Arșinel a dezvăluit faptul că acum se simte bine, însă are probleme mari cu felul în care se mișcă.

"Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc.", a declarat Alexandru Arinel, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Ce își dorește Alexandru Arșinel la vârsta de 83 de ani

Odată cu atingerea acestei vârste, marele artist are și câteva dorințe. Acestea țin, după cum era de așteptat, tot de teatru și de cariera pe care a îmbrățișat-o atât de mult timp.

"Îmi doresc ce mi-ați dorit voi, adică să fiu nemuritor. Îmi doresc să fim câteva minute împreună, că dacă facem asta înseamnă că sunt nemuritor. Îmi doresc ca teatrul meu, Constantin Tănase, să fie nemuritor, să nu aibă sfârșit.", a mai spus marele actor.

Alexandru Arșinel a fost de curând internat în stare gravă

Faptul că artistul a avut puterea să apară la televizor și să dea detalii despre starea sa de sănătate este o reală bucurie pentru toți fanii săi. În urmă cu doar puțin timp, acesta fusese internat în stare critică la spital, din cauza mai multor probleme de sănătate. După ce o Românie întreagă s-a îngrijorat și s-a rugat pentru el, pentru că nu știa detalii despre cum se simte acesta, fiul său a dat asigurări asupra faptului că este bine și că primește cele mai bune îngrijiri. 

”Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, a declarat Cristian Arșinel pentru ego.ro.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Prin ce trece actorul: „După tratamentul de la clinică...”

Actorul a fost operat în luna noiembrie

În noiembrie 2021, Alexandru Arșinel a fost supus unei intervenții medicale de montare a unui stent cardiac. Pe atunci, actorul era destul de optimist în ceea ce-l privește , încurajându-se singur.

„Am suportat o operație specială, să zic, de inimă. Un doctor excepțional a reușit să mă aducă mai aproape de viață. Cât a dus inima asta…Am 82 de ani. E o vârstă care trebuie băgată în seamă, nu trebuie neglijată.

Eu cred că am avut multă încredere în inima mea și în inima celor care dădeau mâna cu inima mea. Așa că sper să mai apucăm o întâlnire și să discutăm despre cum a fost, cum s-a umplut timpul de la ultima noastră revedere. Să ne mai vedem. M-am încurajat singur”, a declarat Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la PRIMA TV.

Alexandru Arșinel se retrage din teatru: Nu sunt în regulă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel