Au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Tânăra a fost surprinsă cum se îndrepta spre plaja unde și-a găsit sfârșitul

Data publicării:

În spațiul public au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla în viață.

Dj Lalla, tânăra artistă găsită moartă la malul mării, a fost condusă recent pe ultimul drum, lăsând în spate extrem de multă durere în sufletele celor care au cunoscut-o și i-au fost alături în viața personală. Încă nu se cunosc date exact cu privire la moartea suspectă a acesteia, însă ancheta continuă, pentru a stabili exact cum s-a produs sfârșitul tinerei artiste. De la o zi, la alta, noi informații ies la iveală cu privire la acest incident șocant, iar acum au apărut în spațiul public și ultimele imagini în care aceasta era în viață.

Camere de luat vederi din apropiere au surprins-o pe Laura Roșca cum ieșea din hotelul în care a fost cazată și se îndrepta spre plaja unde urma să-și găsească sfârșitul. Imaginile au fost înregistrate în jurul orei 08:40, iar două ore mai târziu aceasta a fost găsită fără suflare, la malul mării.

Te-ar putea interesa și: Care a fost cauza morții artistei Lalla. Descoperirea făcută de medicii legiști la autopsie

DJ Lalla nu consumase alcool sau substanțe interzise

În jurul morții lui Dj Lalla este acum un adevărat mister, întrucât aceasta nu a lăsat niciun mesaj de adio, dar lucrurile sunt cu atât mai suspecte cu cât lucrurile personale ale artistei au fost găsite la o distanță destul de mare față de trupul său neînsuflețit. Mai mult, raportul toxicologic a stabilit faptul că aceasta nu consumase nici alcool, dar nici substanțe interzise, înainte de a intra în apă, așa cum vehiculaseră anumite voci până acum. Tatăl regretatei artiste este cel care a dezvăluit aceste amănunte. 

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată… Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural… Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus tatăl ei, Nelu Roșca, potrivit cancan.

Citește și: Gina Matache, mama Deliei, adevărul despre problemele de sănătate: „Coloana este din loc în loc lovită. Sunt eforturi mari”

Ce spune paznicul plajei unde a fost găsit trupul fetei

Și paznicul plajei unde a fost găsit trupul artistei a făcut mai multe declarații controversate, acesta excluzând, din start, posibilitatea unei sinucideri, așa cum s-a mai vehiculat în spațiul public. Acesta spune că sunt foarte multe persoane dubioase în locul în care a fost găsit trupul neînsuflețit al Laurei, astfel încât, acesta este sigur de faptul că la mijloc este vorba despre o crimă.

„De ce să vorbim prostii? Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? A strangulat-o un drogat și a aruncat-o în apă. E plină plajă de drogați, nu știți ce e aici noaptea. Cine intră să înoate cu tricoul pe ea?”, a declarat paznicul plajei unde au fost găsite obiectele pierdute ale lui Dj Lalla, potrivit adevărul

VEZI și: Cătălin Scărlătescu își neglijează sora, de când e într-o relație cu Doina Teodoru: „Stă mai mult cu ea. Cu Doina nu sunt foarte apropiată”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel