Cătălin Scărlătescu își neglijează sora, de când e într-o relație cu Doina Teodoru: „Stă mai mult cu ea. Cu Doina nu sunt foarte apropiată”

Data publicării:

Sora lui Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ce relație are în prezent cu fratele său, după ce acesta a început să formeze un cuplu cu Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cele mai sonore nume din lumea mondenă din România, însă foarte puțini sunt cei care știu detalii despre familia acestuia. Spre exemplu, celebrul bucătar chef mai are o soră, cei doi având o relație extraordinară, care s-a păstrat perfect, odată cu trecerea timpului. Totuși, dacă până acum, aceștia obișnuiau să petreacă extrem de mult timp împreună și să se sune zilnic la telefon, se pare că noua relație a lui Cătălin Scărlătescu, cu Doina Teodoru, a făcut ca apele să se răcească între cei doi frați. 

„Am avut o perioadă în care ne petreceam tot timpul împreună. Acum el stă mai mult cu Teodora, ceea ce este și normal să fie așa. Au o relație foarte frumoasă și de multe ori dacă stau cu ei nu au ochi decât unul pentru celălalt.

Am avut o relație matură dintotdeauna. Maxim mă mai lua el peste picior când făceam vreo prostie. Cătălin e omul care te atinge cu vorba, nu cu palma, și ustură mai tare așa.”, a declarat Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu, pentru click!.

Citește și: Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Cum se înțelege sora lui Scărlătescu cu iubita sa

Mai mult, aceasta spune că nu a reușit până în prezent nici să lege o relație prea apropiată cu iubita fratelui său, în ciuda relației speciale pe care o are cu bărbatul. Cu toate acestea, Carmen Istrate s-a arătat a fi extrem de entuziasmată cu privire la nuntă, întrucât, spune ea, cei doi îndrăgostiți formează cuplul ideal și se înțeleg de minune.

„Cu Doina nu sunt foarte apropiată. Însă vreau să-i mulțumesc pentru că a reușit cu Cătălin ceva ce nu a putut nici o femeie până acum… să scoată ce e mai bun din el. Nu știu dacă se gândesc la nuntă sau nu, însă eu una abia aștept să se întâmple. Sunt foarte frumoși împreună.”, a continuat aceasta, pentru sursa citată.

VEZI și: Cătălin Scărlătescu, rețetă de paste cu cinci tipuri de brânzeturi: „Se pune tava la cuptor, până face o crustă arămie”

Aceasta era obișnuită cu atenția exclusivă a fratelui său

Dacă acum spune că Scărlătescu petrece mai mult timp alături de Doina Teodoru, în trecut, sora sa spune că lucrurile stăteau cu totul diferit. Aceasta își însoțea constant fratele în vacanțele în care mergea cu iubitele sale de la vremea aceea, iar faptul că ea primea mai multă atenție de la bucătar, decât partenerele de viață, le înfuria teribil pe pretendentele la inima lui Scărlătescu. De aici, și până la o despărțire, mai era doar un pas, povestește Carmen Istrate.

„Discuția asta de multe ori a trezit controverse. De exemplu, mergem în vacanță, el este cu iubita și sunt și eu, de obicei mergem așa, eu sunt singură și el cu iubita. Tot timpul, el îmi dă mie mai multă atenție, iar ele sunt geloase. Eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție”, a dezvăluit Carmen Istrate în trecut, la Antena Stars.

Citește și: Gabriela Cristea, rețetă delicioasă de salată de vinete. Vedeta folosește un ingredient inedit, rar întâlnit în acest preparat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel