Care a fost cauza morții artistei Lalla. Descoperirea făcută de medicii legiști la autopsie

Data publicării:

Medicii legiști au dezvăluit care a fost cauza morții artistei Lalla. 

Joi, 29 septembrie, în jurul orei zece dimineața, o tânără de 34 de ani a fost găsită fără suflare pe plaja din Mamaia. A fost identificată drept Laura Roșca și avea 34 de ani. Medicii legiști au efectuat autopsia, în urma căruia au și un rezultat.

Care a fost cauza morții artistei Lalla

Trupul neînsuflețit al Dj Lalla a fost descoperit de câțiva turiști care se plimbau pe plajă. Inițial, aceștia au crezut că este vorba de un manechin, însă, când s-au apropiat, eu descoperit trupul neînsuflețit al tinerei de 34 de ani. În urma veștii tragice, au existat tot mai multe speculații legate de moartea artistei. E bine, chiar dacă se spune că Dj Lalla era în depresie și ar fi recurs la un gest necugetat, medicii legiști au descoperit că tânăra avea apă și nisip la plămâni, semn că s-a înecat. 

Ce declarații a făcut tatăl Laurei Roșca

În ciuda descoperirii făcute de medicii legiști, tatăl artistei a declarat că fiica sa era o bună întotătoare, motiv pentru care nu înțelege cum a murit fiica sa. Totodată, bărbatul este de părere că Laura ar fi consumat alcool și că ar fi fost într-o depresie. 

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine” ,  a spus tatăl fetei, conform antena3.ro . 

Motivul pentru care Dj Lalla nu ar fi lăsat niciun bilet de adio

În urma tuturor informațiilor reiese că Dj Lalla suferea de depresie și a vrut să se sinucidă. Astfel, un specialist în criminalistică a explicat exact motivul pentru care ea nu ar fi lăsat niciun bilet de adio. 

„Unii oameni nu lasă niciun bilet de adio pentru că nu vor să pară că a fost o capitulare. N-ai cum să intri în apă, noaptea târziu, poate fără să lași nimic pe nisip, ca și cum te-ai duce să faci o baie. Cei apropiați, știm că avem prieteni cu astfel de probleme, trebuie să fie încurajați.  Ei singurei nu pot lupta și nu pot învinge o astfel de boală cruntă”, a declarat Liviu Chesoniu, în cadrul unei emisiuni televizate, conform spynews.ro. 

Ce au spus apropiații despre artistă

Prietenii artistei sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că Laura nu mai este printre noi. Aceștia spun că Lalla era o tânără plină de viață, energică și optimistă, însă, în ultima perioadă slăbise foarte rău și nu mai era la fel de veselă și plină de energie. 

”Eu o știam pe Lalla prin domeniul artistic în care lucrez. Ea era o tânără super veselă, plină de viață, energică, optimistă. Însă, în ultima perioadă recunosc că nu am mai văzut-o pe nicăieri, a fost destul de absentă în lumea asta, cu toate că ea avea jobul în continuare. Ce am observat a fost că a slăbit foarte mult și nu mai avea același chef de viață pe care îl avea înainte”, a declarat Zizika, la Star Matinal.

Citește și: Carmen Harra, primele declarații după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf: "Acum șapte ani, i-am spus...adevărul doare"

Olguța Berbec, atac subtil la adresa Niculinei Stoican, după ce a pierdut procesul în favoarea sa: „Cântecul tot al meu este. Decizia nu e definitivă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel