„Are măsuri de manechin”. Un celebru designer rupe tăcerea despre silueta Monicăi Anghel: Astăzi am hotărât să vorbesc

Data publicării:

Monica Anghel a stârnit un val de reacții, în mediul online, după ce și-a afișat noua siluetă. 

Cera Mihăilescu, celebrul designer vestimentar care îmbracă vedetele din România, rupe tăcerea despre silueta Monicăi Anghel, după ce a primit un val de reacții în mediul online, ca urmare a shootingului pe care l-a realizat în colaborare cu artista. 


„Astăzi am hotărât să vorbesc!
Este incredibil CUM funcționează "frumusețea"!
Am primit multe mesaje de genul: "E Monica Anghel ?",  "A slăbit?", "Poza este editată?", "S-a operat?", etc
Da. Este Monica Anghel, celebra artistă, cu cea mai tare voce din Romania.
Am decis împreună să lucrăm la o reinventare a imaginii ei, ca și Ambasador Cera Mihăilescu. 
Îmi place provocarea. Ador "femeia"! În Monica am văzut sclipirea!
A slăbit incredibil de frumos. Acum este un S. Are măsuri de manechin. 
Nu s-a operat. Dimpotrivă, a optat pentru o nutriție corectă, pe termen lung. Este de admirat! Are o voință de fier! Se redescoperă, se autoinventează! 
Pentru că, de fapt acesta este secretul succesului: să nu plictisești!
Și așa ne-am DESCOPERIT!
Am gândit tipare noi, trucuri de frumusețe: rochia fără tăietură în talie -lungește, rochia lungă, conică și mulată, slăbește, o "capă" maxi sau o blană foarte largă, aruncată pe umeri, subțiază!!!
Nuanța intensă de roz aplicată unui model clasic, fără "împodobiri" aduce impact!
Tocuri înalte, un ciorap fin, bijuterii multe.., toate duc la SPECTACOL!
DECI..
Într-o epocă tristă, cu mii de depresii, într-o economie căzută, într-o țară fără resurse.. NOI rămânem baza!!!
Doamnelor, haideți să fim mai bune, mai dulci, mai umane! Haideți să lăsăm ura, invidia, critica, răutatea. Suntem frumoase. Așa ne-a lăsat Dumnezeu. Aducem bucurie.. Trebuie să construim, nu să distrugem.. 
Haideți să ne complimentăm, să ne zâmbim mai mult, să ne facem cadouri, să ne ajutăm, susținem..
Când vă place cineva, vorbiți! Îmbrățișați-vă!!! Pupați-vă!!! Aduceți fericire!
Puteți face minuni..”, a transmis Cera Mihăilescu în mediul online.

 

Cum gestionează Monica Anghel bullyingul, după ce a slăbit 30 de kilograme

Monica Anghel a fost și este, în continuare, victima bullyingului, după ce a reușit să slăbească un număr impresionat de kilograme. Vedeta a dat jos în jur de 30 de kilograme, în spatele acestei reușite aflându-se doar o dietă sănătoasă și foarte multă ambiție. Totuși, oamenii nu o cred pe artistă și îi aduc diferite acuzații, cum că și-ar fi micșorat stomacul sau ar fi apelat la alte metode de slăbit rapide. Vedeta spune totuși că nu pune niciodată la suflet comentariile răutăcioase, chiar dacă unele dintre ele sunt reale jigniri. 

„Oamenii întotdeauna vor avea păreri pro și contra. Întotdeauna vor fi oameni care o să comenteze, dar asta nu e problema mea, este a lor, schimbă postul, nu te oblig eu să te uiți la mine. Trebuie să fim conștienți de faptul că nu putem fi pe placul tuturor, întotdeauna vor fi oameni care ne vor critica indiferent de cât de excepționali suntem, mereu găsesc că ceva nu e bine. Și dacă ei așa sunt, de ce să mă chinui eu să le explic că nu este așa. Eu mă culc seara liniștită și asta e perfect. Așa a fost întotdeauna. Hate am și acum și pe Instagram, Facebook, peste tot. Eu le și răspund când am timp, dar e ok. Îmi spun ba că mi-am tăiat stomacul, ba că fac reclamă la nu știu ce picături de slăbit, alții zic că nu vreau să recunosc nu știu ce, te doare capul. Eu le spun că nu e adevărat, iar ei continuă. Când am timp le răspund chiar și celor care îmi zic că arăt ca moarte-n vacanță, ceva urât. Este problema lor. Tot acest venin sunt de fapt niște frustrări mari pe care nu știu să le scoată altfel. Eu sunt un om echilibrat și asumat, încât nu mă deranjează chestiile astea.”, a declarat Monica Anghel, în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici.

„Eu nu am avut niciodată frustrări”

În timp ce vede zilnic exemple de oameni care sunt „frustrați” de propria viață și de propriile trăiri, Monica Anghel spune că nu s-a confruntat niciodată cu astfel de lucruri, acest lucru fiind predominant datorită educației pe care a primit-o din familie. 

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am niște părinți deschiși, haioși, deschiși la minte, oameni cu care pot să stau de vorbă oricând despre orice. Eu nu am avut niciodată frustrări, probleme. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru absolut tot, pentru fiecare clipă pe care mi-a dăruit-o și pentru ce-mi va oferi de acum încolo. 

Eu niciodată nu m-am dus să trag de cineva să fac ceva, niciodată în viața mea. Am lăsat lucrurile să se întâmple de la sine și s-au întâmplat. Nu am avut răutăți pentru colegii mei, i-am admirat pe fiecare în parte și i-am aplaudat. Probabil datorită felului meu de a fi, lucrurile s-au întâmplat în viață. Mie mi s-au făcut răutăți, dar eu îmi văd de drumul meu și de ce am eu de făcut. Nu poți să schimbi oamenii, îi lași în spate. Nu eu sunt cea care pierde, poți pierde niște bani, dar în viață nu este despre bani. ci despre lumina asta din interior.”, a mai declarat îndrăgita artistă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel