„Are cancer!”. Drama neștiută a lui Laurențiu Regehcampf. A ieșit la iveală recent

Data publicării:
Captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theXclusive

Laurențiu Reghecampf a făcut recent o dezvăluire cutremurătoare.

Laurențiu Reghecampf vorbea de curând despre drama care îi umbrește zilnic fericirea. Mama antrenorului, Marga, în vârstă de 72 de ani, are cancer. În acest sens, partenerul Corinei Caciuc s-a dus cu cea care i-a dat viața în cele mai bune clinici, pentru a-i asigura toate tratamentele de care are nevoie. 

„Mama are cancer! Urmează un tratament. Am fost cu ea în Turcia, a făcut niște analize. Face chimioterapie, deja a terminat a opta ședință. Din ce mi-a spus, din ce i-au zis doctorii, este mult mai bine.

Sperăm să reușim să o operăm înainte de Revelion sau poate la anul, vedem…în funcție de ce se întâmplă în perioada asta. Sper să treacă bine! Mama este foarte puternică psihic. Am făcut o fermă la Snagov, de vreo patru – cinci ani tot muncesc…Ea petrece majoritatea timpului acolo, deci are activitate și asta o ajută foarte mult” a declarat Laurențiu Reghecampf pentru canalul de youtube „Fiță cu Adiță”, potrivit prosport.

Anamaria Prodan nu renunță la numele de Reghecampf: „Astea sunt prostii de-ale lui”. Ce replică îi dă antrenorului

Laurențiu Reghecampf formează acum o familie cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu fericit, în ciuda scandalurilor care le-au umbrit deseori povestea de dragoste. Cei doi și-au botezat de curând și fiul, pe Liam, iar în imaginile surprinse atunci de participanții prezenți la eveniment se vedeau sentimentele puternice pe care cei doi proaspăt părinți și le poartă unul altuia. Mai mult, chiar dacă antrenorul are o carieră care îl solicită foarte mult și care îl poartă mereu pe drumuri, se pare că în clipele în care este acasă, alături de partenera sa de viață, acesta încearcă cu orice preț să o răsfețe cât mai mult pe iubita sa, prin orice get mărunt, cum ar fi să-i pregătească cina.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la un eveniment, moment în care antrenorul a pus imediat ochii pe cea care urma să-i ofere și un copil.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu 1 an și 8 luni, aproximativ 2 ani.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.

Anamaria Prodan, vizitată de Protecția Copilului, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Ce anchetează asistenții sociali

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au creștinat băiețelul, pe Liam, care este rodul iubirii dintre cei doi. Chiar dacă doar cu câteva zile înainte de botez, între antrenor și fosta sa soție a avut loc un scandal monstru în plină stradă, Reghecampf a ales să-și ducă mai departe viața și să petreacă alături de cei dragi. 

Ionela Prodan, avertisment pentru Anamaria Prodan. Văduvul artistei a dezvăluit discuția dintre cele două



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel