Anamaria Prodan, vizitată de Protecția Copilului, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Ce anchetează asistenții sociali

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Protecția Copilului anchetează cum și dacă Bebeto a fost afectat psihic, în urma conflictului ce a avut loc între părinții săi. 

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Lauențiu Reghecampf, ce a avut loc pe 23 noiembrie, continuă să aibă urmări. Potrivit playsport, Protecția Socială s-ar fi autosesizat și i-ar fi făcut deja o vizită impresarei, după ce Bebeto, copilul minor al cuplului, ar fi asistat la bătaia dintre cei doi părinți ai săi. Specialiștii se vor ocupa astfel să verifice dacă băiatul are urmări psihice, în urma informațiilor pe care le-a văzut sau le-a auzit.

 ”Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 republicată.”,  a declarat DGASPC Ilfov, potrivit sursei citate anterior.

Se pare astfel că o echipă s-ar fi deplasat deja la vila vedetei, unde locuiește băiatul, i-ar acesta ar putea fi lăsat o perioadă sub supravegherea psihologului.

Sentința după bătaie dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce a decis Judecătoria Buftea

 

„Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri”

Această autosesizare vine și în contextul în care impresara declara recent faptul că imaginile surprinse cu bătaia dintre ea și încă soțul ei l-au afectat foarte tare pe Bebeto. Aceasta dezvăluia pe atunci faptul că băiatul „plânge” și „tremură” continuu, din cauza faptului că tatăl său i-a bătut mama. Chiar Anamaria Prodan spunea atunci despre copil că este „traumatizat.”

”Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost amenințat că va fi luat pe sus și dus cu forța acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur și simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie.”, a declarat Anamaria Pordan, potrivit realitatea.net.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Părintelui Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Ce să învățăm noi de la asemenea preoți?”

 

„Acest subiect nu e de interes național”

Anamaria Prodan își dorește ca viața sa personală să rămână de-acum încolo privată, iar dacă cineva va mai depăși limitele legale, vedeta promite că va lua măsuri. Aceasta susține că imaginile și știrile apărute în mediul online i-au afectat foarte mult copilul.

”Am făcut notificare la toate instituțiile, începând cu CNA, să nu se mai pomenească absolut nimic din ceea ce ar putea să-mi distrugă copilul. Nimeni nu are dreptul să mai scrie absolut nimic. Acest subiect nu e de interes național, nu este problema nimănui, iar faptul că suntem persoane publice nu dă dreptul nimănui să-mi distrugă copilul din toate punctele de vedere. Dacă publicațiile vor continua să facă acest circ mediatic, vor fi date în judecată, cu dovezi despre cam ce trăiește copilul meu. Și voi merge până la capăt să schimb și legea în România dacă va fi nevoie.”, a declarat impresara, potrivit primei susre citate.

Cum o răsfață Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc. Obișnuia să facă asta și cu Anamaria ProdanGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel