Ionela Prodan, avertisment pentru Anamaria Prodan. Văduvul artistei a dezvăluit discuția dintre cele două

Data publicării:
Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube
Descriere foto: Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube

Toni Antohi, văduvul Ionelei Prodan, a făcut dezvăluiri neștiute despre relația dintre regretata solistă și Laurențiu Reghecampf.

Toni Antohi este bărbatul care i-a fost alături regretatei Ionela Prodan, până în ultimele clipe din viață. Acesta a trăit extrem de multe momente frumoase lângă artistă, dar îi știa și cele mai ascunse secrete, unele dintre ele făcând referire la căsnicia fericită pe care o aveau pe vremea aceea Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. În contextul actual al scandalului dintre cei doi foști parteneri, bărbatul s-a decis astfel să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie adevărata relație pe care a avut-o Ionela Prodan cu ginerele ei. Chiar dacă impresara a declarat în nenumărate rânduri faptul că regretata sa mamă l-a iubit extrem de mult pe antrenor, Toni Antohi mărturisește că, în realitate, lucrurile au stat cu totul diferit. 

”Când vine vorba de Laurențiu Reghecampf, Anamaria a primit sfatul, și vă divulg un mare secret, de la Ionela. Ionela i-a spus ei: atenție, el nu e ceea ce pare.

Ionela i-a spus așa Anamariei: `El vrea să se căsătorească cu tine – sau, că nu mai știu exact, erau deja căsătoriți – deci i-a zis că s-a căsătorit cu tine pentru că te chemă Anamaria și ești fiica Ionelei Prodan, pentru nume. Altfel nu s-ar fi întâmplat`. Iar comportamentul lui din ultima vreme demonstrează că așa a fost, că Ionela a avut dreptate”, a mai spus Toni Antohi, pentru Fanatik.

Anamaria Prodan, vizitată de Protecția Copilului, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Ce anchetează asistenții sociali

Cum arătau certurile dintre Anamaria Prodan și mama sa

Mai mult, acesta a asistat de foarte multe ori și între certurile pe care artista le avea pe vremuri cu fiica sa. În acest sens, bărbatul spune că intervenea mereu între cele două și o sfătuia adesea pe impresară cum să acționeze.

”De fiecare dată când Anamaria se certa cu Ionela – se certau și să împăcau destul de des, ca mamă și fiică – pe mine mă suna Anamaria. Nu îi dădeam sfaturi, eu interveneam să împac părțile, eram negociatorul. Și reușeam, pentru că Ionela era impulsivă pe moment, după aceea îi trecea, își cerea scuze. Dacă îi cereai cămașa de pe ea o dădea, așa era de generoasă, nu exista să refuze”, a mai spus Toni Antohi, pentru sursa citată.

De asemenea, Toni Antohi spune că, în continuare, păstrează legătura cu Anamaria Prodan.

”Noi vorbim în fiecare săptămână, mai puțin când Anamaria este plecată, doar atunci vorbim mai rar”, mai spune el.

Sentința după bătaie dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce a decis Judecătoria Buftea

De la ce porneau certurile dintre Ionela Prodan și Ion Dolănescu

Ion Dolănescu și Ionela Prodan au împărțit de foarte multe ori scena, însă mereu spectacolele se lăsau cu certuri, între cei doi mari artiști.

”Se certa rău cu Dolănescu la sfârșitul spectacolelor cum să își împartă florile. Dolănescu voia să ia trandafirii, iar Ionela nu îl lăsa. Ea îi lua pe toți, iar Dolănescu lua restul florilor, nu avea ce să facă”, a mai spus Toni Antohi.

Aceste certuri erau tocmai din cauza faptului că solistei îi plăceau extrem de mult florile, motiv pentru care partenerul ei de viață i le făcea întotdeauna cadou.

”Ionelei îi plăceau foarte mult florile. I-am făcut multe cadouri, dar e greu să spun care i-a plăcut cel mai mult. De exemplu, când nu o prea cunoșteam, eram la început, încă nu știam exact felul ei de a fi și modul în care privește ea anumite aspecte ale vieții, nu am nimerit de fiecare dată cu cadourile. Dar ea nu a zis nimic, a precizat, se bucura.. Dar cel mai mult se bucura când îi duceam flori”, a continuat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel