Apariția lui Cătălin Măruță a stârnit revoltă în mediul online. Internauții l-au pus la zid pe cunoscutul prezentator TV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram

Cătălin Măruță a fost aspru criticat de internauți după ultimul videoclip postat în mediul online.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și longevivi prezentatori TV de la noi din țară. Este prezent pe micul ecran de mai bine de 20 de ani, iar anul acesta marchează 17 ani de când realizează emisiuni la Pro TV. Prezentatorul TV trăiește poveste de dragoste alături de Andra. Cei doi sunt căsătoriți din 2008 și au împreună doi copii minunați, Eva și David.

Apariția lui Cătălin Măruță a stârnit revoltă în mediul online. Internauții l-au pus la zid pe cunoscutul prezentator TV

Cătălin Măruță este foarte activ și pe rețelele sociale, unde are o comunitate impresionantă de urmăritori. Prezentatorul TV își ține fanii la curent cu ce se întâmplă în viața lui dincolo de micul ecran. De această dată, Cătălin Măruță a publicat pe pagina sa de Facebook un videoclip amuzant, alături de Andra, filmuleț care a fost însă criticat aspru de internauți. Și-a dorit să stârnească amuzamentul fanilor, dar intenția sa nu a fost privită așa cum și-a dorit. 

Mai exact, prezentatorul TV a postat un videoclip în care apare alături de Andra care ștergea aragazul. Artista avea o oală pe foc în care se presupunea că avea soluția pentru curățare, iar prezentatorul TV credea că este mâncare și a gustat din ea, ba chiar a pus puțină sare pentru a-i îmbunătăți gustul. Este însă doar un pamflet, iar astfel de videoclipuri sunt extrem de apreciate și stârnesc amuzamentul.

Te-ar putea interesa și: Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Te-ar putea interesa și: Bursucu, amenințat de Leo de la Strehaia. Motivul pentru care sponsorul maneliștilor și-a ieșit din fire: „S-a apucat să dea declarații urâte”

Reacția internauților nu a întârziat să apară

Pe lângă faptul că a fost acuzat că încearcă să copieze conținutul altor influenceri, Cătălin Măruță a fost criticat că face astfel de filmulețe pentru bani.

„Pentru bani ai ajuns să bei apă cu lingura de lemn? Grav!”, „Au preluat. Să le fie rușine doar cei care nu au văzut cred că este invenția lor. Sunt în stare de orice numai să facă vizualizări pentru bani”, „Ați devenit penibili. Pe bune, ați început să copiați filmulețe de pe internet??? Va stătea mult mai bine când erați modești”, „Sunteți penibili! Pentru bani ați început să faceți numai circ. Păcat, erați chiar frumoși când erați modești”, „Imitația nu are valoare! Mai există un filmuleț cu soacra și nora”, „Talent de doi lei!”, „Copiată!”, „E cam veche poanta, dar ce sa facem, plagiem”, „Ce vă mai place să copiați”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate de internauți la postarea făcută de Cătălin Măruță pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Te-ar putea interesa și: „Sarcină ușoară!”. Jador pare să confirme că el și Oana Ciocan urmează să devină părinți. Cum a anunțat vestea: „Mulțumim Doamne pentru tot”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel