„Sarcină ușoară!”. Jador pare să confirme că el și Oana Ciocan urmează să devină părinți. Cum a anunțat vestea: „Mulțumim Doamne pentru tot”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: TikTok/Jador
Descriere foto: Captură video: TikTok/Jador

Jador și-a surprins fanii din mediul online cu ultimele postări făcute. Artistul a publicat mai multe videoclipuri prin care pare să confirme că el și Oana Ciocan vor deveni părinți.

Jador și Oana Ciocan formează un cuplu de câteva luni. Cei doi s-au cunoscut la controlul medical pentru „Survivor All Stars”, iar de atunci au început o frumoasă poveste de dragoste. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în cadrul competiției din Republica Dominicană, iar răspunsul ei nu s-a lăsat prea mult așteptat. Cu toate că nu a avut un inel, Oana Ciocan mărturisea că vrea să rămână toată viața lângă el. Și pentru a face totul ca la carte, când au ajuns țară, Jador i-a pus iubitei lui inelul pe deget.

Cu toate că formează un cuplu de jumătate de an, în ultima perioadă s-a vorbit intens despre nunta lui, dar și despre copii. În cadrul podcastului lui Bursucu, Jador și Oana Ciocan au făcut mai multe mărturisiri. Întrebată dacă la cununia civilă ar vrea să aibă arcadă sau ca evenimentul să aibă loc într-o anumită locație, Oana Ciocan s-a dat de gol și a spus că evenimentul poate chiar a avut loc. Cu toate acestea, mărturisirile s-au oprit aici, pentru că niciunul dintre cei doi nu a dat mai multe detalii. După ce a fost întrebat insistent dacă au făcut cununia civilă, Jador a spus că nu vrea să vorbească despre asta și că este un lucru personal.

Mai mult, artistul a vorbit și despre o posibilă sarcină. Întrebat dacă Oana Ciocan este însărcinată, el a spus că nu știe nimic, dar că își dorește o fetiță. Aceasta a spus însă că ar vrea să țină sarcina secretă și să-i facă o surpriză iubitului ei (DETALII AICI).

Sursă foto: Instagram/Jador

Te-ar putea interesa și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

„Sarcină ușoară!”. Jador pare să confirme că el și Oana Ciocan urmează să devină părinți. Cum a anunțat vestea: „Mulțumim Doamne pentru tot”

Acum, în mediul online, Jador a postat mai multe videoclipuri din vacanța romantică pe care cei doi o au în Dubai. Acesta a postat nu unul, ci două filmulețe cu iubita sa în care a adăugat trei emoticoane, și anume mireasă, bebeluș și mire, prin care ar da de înțeles că vor deveni părinți. Fanii săi au fost destul de vigilenți și s-au gândit imediat că Oana Ciocan ar putea fi însărcinată și că acesta este modul prin care cei doi au anunțat marea veste.

„Mulțumim Doamne pentru tot!”, a scris Jador pe TikTok.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară

Cei care au văzut filmulețul cântărețului i-au felicitat pe cei doi și i-au urat sarcină ușoară Oanei Ciocan. Cu toate acestea, nu se știe însă dacă aceasta este însărcinată, având în vedere că cei doi nu au confirmat oficial vestea că vor deveni părinți.

„Ai grijă de ea acum, Jador, că ar fi timpul să ai și tu o soție și un bebe!”, „Sarcină ușoară, Oana!”, „Casa de piatră! Să vă țină Dumnezeu sănătoși și fericiți și Domnul să vă binecuvânteze și cu un copilaș, doi, trei”, „Casa de piatră și sarcină ușoară!”, „Adică în sfârșit o să ai și tu un copil?” „Casă de paitră și mulți copii frumoșilor”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postarea artistului.

Te-ar putea interesa și: Bombă în showbiz! Jador și Oana Ciocan au făcut cununia civilă în secret? Iubita artistului s-a dat de gol / Video

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel