Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul
Descriere foto: Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Smiley i-a surprins pe mulți dintre urmăritorii săi cu un videoclip postat pe Instagram în care apărea alături de Gina Pistol. Artistul a făcut un gest față de soția sa care i-a revoltat pe internauți.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 8 ani și împreună au o fetiță minunată pe nume Josephine. 

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe”

Artistul este foarte activ în mediul online, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Smiley își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața lui și împărtășește multe momente importante cu persoanele care îl urmăresc, fie că sunt pe plan profesional sau din viața de familie. De data aceasta, artistul a publicat pe Instagram un videoclip cu Gina Pistol, însă fanii săi nu au fost prea încântați când au văzut filmulețul.

Gestul făcut de artist față de soția sa i-a revoltat pe internauții, iar mulți i-au atras atenția asupra comportamentului său. Mai exact, Smiley a postat un videoclip în care apare împreună cu Gina Pistol, căreia i-a dat o palmă pe posterior. În descrierea filmulețului, artistul a scris „Cheia unei relații fericite”.

Te-ar putea interesa și: Marilu Dobrescu, mărturisire cutremurătoare după despărțirea de Iustin Petrescu: „Sunt copleșită de ce se întâmplă”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Te-ar putea interesa și: Cristina Cioran, o nouă confruntare cu fostul iubit, Alex Dobrescu: „Vreau ordin de restricție și brățară la picior pentru el”

Te-ar putea interesa și: Anda Adam și Joseph au stabilit data nunții. Când va avea loc marele eveniment: „Vom avea 500 de invitați”

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară

Internauții nu s-au putut abține și au comentat la postarea făcută de artist. Deși Smiley a făcut videoclipul pentru a împărtăși un moment amuzant din viața lor de cuplu, urmăritorii săi au fost dezamăgiți de gestul făcut, considerându-l nepotrivit și lipsit de respect față de partenera sa de viață.  

„Domnule Smiley, oricât de mulți bani ai fi primit pentru acest video, nu mă așteptam ca tu să faci acest gest care nu te reprezintă, în mod deosebit, în public, păcat”, „Urât gest! Fără cuvinte, că aș avea multe”, „Ce gest urât! Nu mă așteptam de la un soț”, „Nu știu ce trend este acesta, dar știu sigur că nu asta e cheia unei relații reușite”, „Urât gest, îl mai și postezi”, „Ce gest bădăran, vulgar! Nu-ți face deloc cinste”, „Da, acest videoclip demonstrează că omul face orice pentru bani, își umilește soția chiar și în văzul fanilor...cu această cred că pierzi mulți spectatori și admiratori, dragă Smiley...pe copilul tău prețios îl ții ascuns și nu-l arăți fanilor și publicului, dar îți pierzi omenia pentru bani” sunt doar unele dintre comentariile lăsate de internauți la postare artistului.

Te-ar putea interesa și: Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Te-ar putea interesa și: Denise Rifai, situații limită cu anumiți invitați din emisiunea de pe Kanal D: „Eu i-am invitat cu respect și ei stăteau pe scaun și mă îngânau”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel