Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Data publicării:
Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV
Descriere foto: Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au prezentat horoscopul pentru luna mai.

Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au prezentat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” horoscopul pentru luna mai.

Berbec

Pentru Berbec zilele cu impact în luna mai sunt 7, 13, 16, 26, 29 / 5, 11, 14. Tranzitul este în casa banilor, în casa valorilor proprii, în casa a ceea ce dețin ei din punct de vedere material. Berbecii care își știu talentele trebuie să aibă curaj să meargă către acele activități, să demareze acțiuni în direcția aceasta, pentru că este punctul în care ei pot atrage bani și din activități suplimentare. Pot câștiga încrederea unor oameni importanți. Discuțiile din zilele 7, 16 și 26 sunt foarte importante. Pot primi bonusuri, pot cere o mărire de salariu.

Taur

Pentru Taur zilele cu impact în luna mai sunt 4, 9, 10, 13, 19 / 18, 12. Persoanele cu impact pentru zodia Taur în luna mai sunt Rac, Scorpion și Pești. Îi pot impacta într-un fel sau altul. Norocul este de partea lor. Se vor recupera după o boală, după o despărțire sau după pierderea unui loc de muncă.

Gemeni

Pentru Gemeni zilele cu impact în luna mai sunt 3, 17, 20, 24, 28 / 4, 9, 11. Persoanele cu impact pentru zodia Gemeni sunt Rac, Gemeni și Fecioară. Șansa lor vine odată cu eliberarea lor mentală. Contează ce gândesc despre bani, cum se raportează la bani, dacă au vindecat bagajele karmice din neamul lor cu privire la bani. 

Rac

Pentru Rac zilele cu impact în luna mai sunt 4, 5, 11, 14, 30 / 7, 12, 14. Persoanele cu impact pentru zodia Rac sunt Rac, Scorpion și Pești. Orice întâlnire, orice discuție cu grupuri și femei le pot aduce bani. Unii Raci pot avea discuții după o petrecere sau în timpul petreceri despre un job foarte bine plătit. Colaborările în luna mai sunt benefice și le vor aduce proiecte, le vor deschide uși.

Leu

Pentru Leu zilele cu impact în luna mai sunt 7, 9, 19, 28, 29 / 1, 5, 15. Persoanele cu impact pentru zodia Leu sunt Pești, Vărsător și Leu. În luna mai este vorba despre mediul profesional, despre cariera lor, despre tot ceea ce fac prin intermediul profesiei, prin intermediul a ceea ce știu să facă pentru a atrage mai mulții bani. Vor atrage mai multă reputație în cariera lor și mai multă faimă.

Fecioară

Pentru Fecioară zilele cu impact în luna mai sunt 3, 4, 9, 11, 26 / 2, 3, 5. Persoanele cu impact pentru zodia Fecioară sunt Berbec, Gemeni și Leu. Între 3 și 9 mai, Fecioarele se pot perfecționa în anumite domenii, care reprezintă o șansă a lor pentru a face mai mulți bani.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Balanță

Pentru Balanță zilele cu impact în luna mai sunt 2, 9, 11, 16, 29 / 10, 11, 14. Persoanele cu impact pentru zodia Balanță sunt Taur, Gemeni și Balanță. Trebuie să se dea bine pe lângă partenerul de viață, pe lângă soț, pe lângă copiii, pentru că acolo este norocul lor în luna mai. Prin intermediul lor pot beneficia de noroc financiar.

Scorpion

Pentru Scorpion zilele cu impact în luna mai sunt 4, 16, 21, 24, 25 / 4, 6, 13. Orice contract semnat în această perioadă poate fi benefic. Bunicii nativilor Scorpion le pot aduce noroc, de exemplu o rugăciune făcută pentru ei. Bunicii au un rol important din punct de vedere financiar.

Săgetător

Pentru Săgetător zilele cu impact în luna mai sunt 6, 10, 18, 25, 27 / 9, 11, 13. Persoanele cu impact pentru zodia Săgetător sunt Taur, Leu și Balanță. Rutina zilnică, obiceiurile, starea mentală, fizică și tot ce ține de partea de rutină, sănătate și modalitatea de lucru influențează fluxul lor financiar în luna mai.

Capricorn

Pentru Capricorn zilele cu impact în luna mai sunt 2, 11, 21, 23, 26 / 1, 10, 11. Persoanele cu impact pentru zodia Capricorn sunt Leu, Gemeni și Pești. Șansele financiare și norocul financiar vine prin copii și persoane mai tinere.

Vărsător

Pentru Vărsător zilele cu impact în luna mai sunt 6, 8, 17, 23, 27 / 3, 13, 14. Persoanele cu impact pentru zodia Vărsător sunt Leu, Fecioară și Rac. Șansa lor vine prin intermediul familiei. Pot face o afacere de familie sau pot să fie ghidați de familie. Pot avea o viață de lux.

Pești

Pentru Pești zilele cu impact în luna mai sunt 8, 9, 20, 22, 26 / 8, 11, 14. Persoanele cu impact pentru zodia Pești sunt Racii, Berbecii și Taurii. Șansa și norocul lor financiar în luna mai sunt frații sau surorile născute sub această zodie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel