Antrenamentul secret al Victoria Beckham. Trucul care o ajută să se mențină în formă, la 48 de ani

Data actualizării: | Data publicării:

Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, urmează un antrenament neobișnuit, care o ajută să se mențină în formă. 

Soția lui David Beckham reușește, cu succes, să fie și femeie de afaceri, și artist, dar și o mamă dedicată. 

Cei doi au patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. Într-o scrisoare de Ziua Mamei pentru Time, Beckham a vorbit despre călătoria în rollercoaster prin care a trecut. "Maternitatea m-a purtat într-o călătorie neașteptată care mă poate surprinde, educa și confunda în mod constant!", a scris ea. Felul în care Beckham și-a făcut copiii să treacă prin blocajul COVID-19 este o dovadă a modului în care gestionează în momentele dificile cu copiii ei.

În ciuda provocărilor legate de maternitate, muncă și alte angajamente, Beckham crede în disciplină atunci când vine vorba de menținerea unui corp și a unei minți sănătoase, potrivit Hello Magazine. Iată care este rutina de antrenament pe care ea se bazează.


Victoria Beckham urmează un antrenament  hibrid de cardio și haltere 


În ciuda faptului că se teme de greutăți și că a urmat ani de zile o rutină de cardio (cum ar fi alergatul și joggingul), Victoria Beckham a ales recent să experimenteze puțin și să adauge antrenamentul de forță la programul ei de fitness, potrivit Hello Magazine. Iar rezultatele îi plac la nebunie. Într-un interviu acordat Grazia, fosta cântăreață a fost entuziasmată de noua ei rutină. "Este bine să schimbi lucrurile și să îți menții corpul în mișcare. Am mult mai mult tonus muscular acum", a împărtășit ea. 


Într-un interviu pentru Women's Health, antrenorul personal al lui Beckham, Bobby Rich (care lucrează, de asemenea, cu soțul ei, David), a dezvăluit că faptul că a atins un platou cu programul ei anterior este ceea ce a declanșat schimbarea. "În ciuda faptului că petrecea zilnic sesiuni de peste 90 de minute în sala de sport, ea își menținea pur și simplu nivelul de fitness, în loc să se îmbunătățească în alte moduri semnificative", a explicat el. Actualul program de antrenament al lui Beckham se concentrează mai mult pe calitate decât pe cantitate. 

Rich lucrează cu Beckham la obiective precum randamentul pe antrenament și antrenamentul progresiv pentru a construi puterea. De asemenea, se pune accentul pe cardio și pe timpii de odihnă. Aducerea unui sentiment de structură în antrenamentul ei a fost importantă. "Am făcut acest lucru încorporând cicluri de antrenament sau blocuri de timp care se concentrează pe diferite aspecte ale fitness-ului (îmbunătățirea forței, a rezistenței etc.), ceea ce i-ar permite să se îmbunătățească, să atingă vârful, să se mențină, să se odihnească și să repete", a declarat acesta pentru Women's Health. Antrenamentul ei durează între 35 și 90 de minute și se antrenează aproape în fiecare zi.


Dieta Victoriei Beckham

Majoritatea profesioniștilor în fitness vă vor spune că a acorda atenție la ceea ce mâncați este o parte importantă pentru a face ca beneficiile antrenamentului să dureze mai mult timp, iar acest lucru este valabil chiar și în cazul  femeii de afaceri Victoria Beckham. Într-un interviu acordat în 2019 publicației The Guardian, Beckham a vorbit despre modul în care atitudinea ei disciplinată se extinde și la ceea ce mănâncă. Menținerea stilului ei de viață activ, care implică creșterea copiilor și multe călătorii, este posibilă doar dacă mănâncă cu atenție și face exerciții fizice. De fapt, într-un interviu podcast cu iHeart's Ruthie's Table 4, soțul ei, David, a declarat că soția sa "foarte rar se abate" de la dieta ei de 25 de ani de "pește la grătar" și "legume la aburi". 


Antrenorul de performanță Bobby Rich, care a lucrat cu Beckham în ultimele 16 luni, acordă o importanță considerabilă momentului în care alimentezi corpul. "Înțelegerea ceasului tău corporal și crearea unor obiceiuri sănătoase în jurul orelor de masă te face să ai mai multe șanse să îți înțelegi nivelul de energie și să eviți să mănânci prea puțin/mult sau să te prăbușești", a împărtășit el cu Women's Health. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel