Anișoara Pîslaru, previziuni pentru Anamaria Prodan și Oana Radu. Ce provocări ne așteaptă în România pe viitor: „Vine o criză alimentară”

Data publicării:
Anișoara Pîslaru/ captură video Youtube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Anișoara Pîslaru/ captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Anișoara Pîslaru a făcut o serie de previziuni pentru perioada următoare, în cadrul emisiunii Exlcusiv VIP de pe Prima TV.

Noua relație în care este implicată Anamaria Prodan îi face pe toți să se întrebe dacă Ronald Gavril este, într-adevăr, jumătatea impresarei și dacă aceasta își va găsi liniștea eternă alături de sportiv. Chiar dacă ea se declară a fi cea mai fericită în prezent, dar și mândră de actualul său partener care se bucură de un succes uriaș în carieră, părerile rămân destul de sceptice cu privire la un posibil viitor al celor doi împreună.

„Dumnezeu să fie cu Ana, de data asta lucrurile sunt cât se poate de reale, dar după cum ne-am obișnuit pentru ea e un foc de paie și nu se concretizează relație, dar nu pentru că lucrurile nu funcționează între ei, doar că e prea multă publicitate, artificiu și puțin conținut.”, a declarat Anișoara Pîslaru în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Citește și: „Mi-a fost rușine”. Motivul pentru care Daniel Buzdugan nu a făcut teatru: „Poate că am greșit” / video

Ce spune despre relația dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali

Mai mult, Anamaria Prodan a făcut pace recent și cu Gigi Becali, în presă fiind deja mai multe speculații precum că impresara i-ar fi cerut acestuia să-i fie naș de cununie. Cu toate acestea, Anișoara Pâslaru spune că aceste zvonuri vor rămâne la acest nivel, fără să se adeverească, întrucât legătura dintre cei doi nu va mai fi niciodată ca pe vremuri.

„Ce a fost nu va mai fi, lucrurile sunt grave, ne referim la doi oameni foarte puternici, orgolioși, iar această împăcare dă loc la un „Bună ziua”, nu va fi vorba de o nășie sau de aprofundarea unei relații. E mare lucruri să-ți ceri iertare.”, mai spune aceasta.

Citește și: Catinca Roman, ușurată după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume”. Ce spune despre ultimele zile ale mamei sale

Previziuni despre situația Oanei Radu

Aceasta a avut câteva cuvinte de spus și cu privire la scandalul prin care trece în prezent Oana Radu, care nu este deloc unul ușor și care a adus-o pe artistă în tribunale cu fostul său soț.

„Chiar dacă pe alocuri este vine ei și nu și-o asumă, pentru că multe lucruri s-au întâmplat cu permisiunea ei. Relație este extrem de toxică, a fost extrem de anevoioasă, a făcut multe compromisuri ca să o mențină. În momentul în care se pleacă de la un compromis economic, cel care aduce mai mulți bani va obosi, ea a obosit să ducă în spate și relația, și bărbatul. O femeie ca ea trebuie să atragă oameni complicați, i-aș recomanda să facă o pauză.”, a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: Mama Cristinei Cioran, jignită de fostul iubit al actriței: „I-am vorbit urât, am crezut că îmi strică intimitate”

Cât despre situațiile conflictuale din lume, aceasta spune că în România nu se vor agrava lucrurile, însă în viitor trebuie să ne așteptăm la o criză alimentară destul de severă.

„Războiul așa cum ne-a afectat până acum ne va afecta și de aici încolo, nu se dau cu bombe în România. Ce pot să spun este că trebuie să fim mai atenți la cum ne gestionăm banii, energia și să fim mai buni unii cu alții. În anii ce vor veni va fi o criză alimentară pe piață.”, a încheiat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel