Mama Cristinei Cioran, jignită de fostul iubit al actriței: „I-am vorbit urât, am crezut că îmi strică intimitate”

Data publicării:
Alex Dobrescu/ captură video Youtube, Xtra Night Show
Descriere foto: Alex Dobrescu/ captură video Youtube, Xtra Night Show

Fostul iubit al Cristinei Cioran scoate la iveală mai multe lucruri din intimitatea celor doi.

Crtistina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit în urmă cu aproximativ un an jumătate, când neînțelegerile și perspectivele diferite asupra vieții i-au făcut să rupă legătura de iubire. Chiar dacă pentru actriță nu a fost deloc ușor să ia această decizie, întrucât acest lucru venea la scurt timp după ce a venit pe lume Ema, fiica celor doi, în prezent aceasta este extrem de liniștită și fericită, semn că a luat decizia bună. Acum, la ceva timp de la despărțire, fostul iubit al vedetei a făcut mai multe dezvăluiri din intimitatea celor doi, vorbind despre momentul care s-a produs mai exact ruptura. 

„M-a înțeles mereu și s-a bucurat, cred, de glumele mele și de satira mea. Până la un moment dat, când a născut și atunci s-au schimbat un pic lucrurile.  Ea a devenit exigentă, mult mai exigentă. A început să i se pară lucrurile pe dos. Și eu mi-am schimbat puțin comportamentul, pot să zic că și eu am fost lăuz după nașterea fetiței. Nu m-am speriat, pentru că l-am avut și pe Noel înainte, că am un băiat dintr-o fostă căsătorie, tot o fată deosebită. Doar că s-a dereglat ceva, nu știu ce, s-a crispat relația. A intervenit copilul pe primul loc. Nu e totul așa cum se dă la televizor, au mai fost și nuanțe. Suntem super bine acum.”, a mărturisit Alex Dobrescu, la Xtra Night Show.

Citește și: Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, declarații explozive. Ema Uta e prima femeie pe care a simțit cu adevărat să o ceară de soție: „Altfel nu făceam pasul”

Fostul iubit al Cristinei Cioran recunoaște că a greșit față de mama vedetei

Mai mult, Alex Dobrescu recunoaște că nu a greșit doar față de vedetă în această relație, cât și la adresa mamei acesteia, care i-a ajutat extrem de mult în creșterea fiicei lor, dar pe care nu a prețuit-o la momentul respectiv. Acesta recunoaște că i-a vorbit urât femeii și mărturisește că a crezut faptul că intențiile sale nu sunt unele benefice, așa cum s-au dovedit a fi în final. 

„Îmi vine să plâng. Vreau să îmi cer iertare mamei Cristinei Cioran, că i-am greșit mult, am greșit enorm față de această femeie, care a îngrijit-o perfect pe Ema (n.r. fiica lui), s-a purtat cu mine poate că și mai frumos decât mama mea. M-a primit în sânul familiei și eu am înțeles-o greșit. Vreau să știe că îmi pare rău și că ea chiar este ca o mamă a mea. I-am vorbit urât, nu a mai vrut să stea la noi la București, că ea venise să aibă grijă de copil, începuse să îmi facă ordine prin lucruri, prin casă și să aibă grijă de mine. Și eu am înțeles greșit asta. Că îmi caută prin lucruri am crezut că îmi strică intimitatea, când colo încerca să facă bine.”, a adăugat fostul iubit al Cristinei Cioran.

Te-ar putea interesa și: Catinca Roman, ușurată după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume”. Ce spune despre ultimele zile ale mamei sale



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel