Catinca Roman, ușurată după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume”. Ce spune despre ultimele zile ale mamei sale

Data publicării:
Catinca Roman/ captură video Youtube, Metropola TV
Descriere foto: Catinca Roman/ captură video Youtube, Metropola TV

Catinca Roman a făcut mai multe confesiuni cu privire la ultimele zile din viața mamei sale.

Moartea Mioarei Roman a adus extrem de multă tristețe în rândul oamenilor care au cunoscut-o cel puțin o dată sau care au iubit-o, însă, totodată, acest moment a fost unul destul de previzibil pentru familia care știa prin ce chinuri a trecut aceasta în ultimele sale luni de viață. Astfel, asumată cu privire la valul de reacții pe care-l vor putea stârni declarațiile sale, Catinca spune că s-a bucurat pentru că s-a încheiat această greutate pentru Mioara Roman, care s-a stins exact așa cum și-a dorit, în somn.

„În noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc, eram trează, agitată interior, iar același lucru l-a avut și Calina, noi am vorbit după noaptea respectivă. La 4 dimineața când mi-a scris Oana eram perfect trează, ea era plecată în străinătate. Mă așteptam, mama nu era bine, indiferent de situație este o lovitură, e greu să te împaci cu ideea, indiferent de ce relație ai avut, o pierdere e o pierdere. Știu că o să șochez pe multă lume, dar cumva m-am liniștit, pentru că era foarte rău. Eu nu văd rostul să trăiești atât timp cât acest trai este un chin, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur, care văd cum te degradezi.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată moderată de Cristina Șișcanu.

Citește și: „Am doar un apartament lăsat de tata”. Adevărul despre averea Catincăi Roman: „Am avut perioade în care am fost foarte rău cu banii”

Nu mai era lucidă 100%

Chiar dacă a rămas conștientă și lucidă până în ultimele zile de viață. Catinca spune că Mioara Roman nu le mai recunoștea perfect cine sunt și nici nu le mai striga pe nume de ceva vreme.

„Cumva a fost liniștitor faptul că s-a stins așa cum și-a dorit mereu, în somn de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că este liniștită, împăcată, era ca atunci când trăia, când era foarte bine. Asta este o boală extrem de păcătoasă, schimbă tot, afectează pe toate planurile. Da, erau momente de luciditate în care eram persoane familiare și dragi ei, asta cred că s-a simțit până la sfârșit. Dar să ne pronunțe numele nu se mai întâmpla de luni bune.”, mai spune ea.

VEZI și: Petre Roman nu a salutat-o pe Catinca, la priveghiul mamei sale: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă, dar nu am vorbit cu el”

Îi recunoaște toate meritele Oanei

În final, Catinca recunoaște și toate sacrificiile făcute de Oana pentru mama lor, care a vizita-o frecvent pe aceasta cât timp a fost internată la acel centru și care s-a ocupat ca totul să fie mereu perfect.

„Am fost la ea, nu foarte des, dar am fost, pentru că nu s-a simțit bine. A fost operată de două ori și mergeam și la sanatoriu. Foarte des s-a dus Oana, îmi asum faptul ăsta. În familii unele persoane sunt mai aproape de mama, alții de tată, ele două erau extrem de asemănătoare, eu sunt cu totul altă zodie și temperament și atunci eram fata lui tata. Cred că e important ce a lăsat ea prin noi, astea sunt lucrurile importante. Eu după moartea tatei am avut o perioadă îngrozitoare.”, a continuat aceasta.

Citește și: Catinca, noi acuzații către Petre Roman: „Actuala sa soție este tot o victimă”. Cauzele divorțului de Mioara Roman



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel