Andrei Duban a jucat în Wednesday: „Am apărut 3, 4 secunde. L-am cunsocut pe Tim Burton”. Suma uriașă pe care a primit-o pentru două zile de filmare

Data publicării:
Andrei Duban, Jenna Ortega, captură video Youtube
Descriere foto: Andrei Duban, Jenna Ortega, captură video Youtube

Andrei Duban a făcut mai multe declarații inedite cu privire la rolul pe care l-a avut de interpretat în serialul „Wednesday”.

Serialul „Wednesday”, care a ocupat topul Netflix pentru mai mult timp și a stârnit o adevărată isterie în toată lumea, aduce în prim plan mai mulți români. Pe zi ce trece, publicul care nu a reușit încă să vizioneze acest film sau pur și simplu nu și-a dat seama, află faptul că mai multe nume din țara noastră au fost remarcate de Tim Burton. Printre acestea se numără și Andrei Duban, care a avut un rol scurt, de câteva secunde, însă a avut șansa să joace alături de actorii de la Hollywood și să primească indicații de la unul dintre cel mai cunoscuți regizori. 

„Am apărut 3, 4 secunde. Am filmat două zile, în una am stat, nu a vrut Tim Burton să filmeze. L-am cunoscut, pentru mine a fost ca un film oscar. Am tras cam 4,5 duble și la fiecare dintre el a râs, eu neavând vorbe. Personajul principal, Wednesday, se uita la mine și ea îi cerea barmanului o cafea, iar el i-a zis să bea la filtru, pentru că i se stricase espressorul. Ea se uita atunci la mine și zice „Păi vrei să ajung ca ăla, numai oamenii depresivi beau cafea la filtru”. Și eu dau să îmi pun cafea, o aud și renunț și plec. De fiecare dată când am tras scena asta, Tim a râs și spunea „Very funny, very funny” (n.r. Foarte amuzant). Dar eu nu făceam nimic altceva, decât renunțam la cafea, la indicațiile lui. Eu nu am jucat, am avut o figurație specială.”, a declarat Andrei Duban, în cadrul podcastului „La Măruță”.

Citește și:  Legătura neștiută dintre Florin Salam și Andrei Duban: „Deci nu îți trece prin cap, jur”

 

Câți bani a primit Andrei Duban, pentru rolul din Wednesday

Chiar dacă recunoaște faptul că nu a muncit extrem de mult pentru film, întrucât secvența filmată este foarte scurtă, Andrei Duban spune că a fost recompensat cu un onorariu destul de generos. 

„Eu nu știam unde vin. La vremea aceea filmul se numea altfel, s-a transformat pe parcurs în Wednesday. Știam exact despre ce rol era vorba și cât era de lung. Trebuia o zi de filmare, norocul meu a fost că au fost două, au plătit două. Am primit de la mulți prieteni: „Cum e posibil? Ai jucat în Wednesday? Fantastic”. Să vezi un român acolo ți se pare așa... M-au plătit bine. Un contract foarte, foarte ok. În ziua în care nu am filmat, oamenii au fost foarte corecți și mi-au zis că mă plătesc, chiar dacă nu am filmat. Cu totul, este vorba de mai mult de 1000 de euro.”, a continuat actorul.

Citește și: Jenna Ortega din „Wednesday”, sacrifii uriașe pentru a filma în țara noastră: „Am încetat când am mers în România”

 

Andrei Duban, vocea lui Chris Rock din Madagascar

Proiectele interesante pentru Andrei Duban nu se opresc aici. Actorul a dezvăluit faptul că în curând va apărea un nou proiect inedit, unde a avut oportunitatea de a dubla vocea unui personaj extrem de îndrăgit al filmelor realizate de Disney. 

„De curând am pus o voce, este rol principal, dar încă nu a apărut. Este vorba de Chris Rock din Madagascar. De curând am terminat, o să fiu zebra. Ei te aleg în funcție de inflexiunile vocii. Castingurile nu le aprobă românii, ci Disney. Când dai castingul, oamenii știu cât ești de experimentat. Bucuria copiilor care-ți recunosc vocea e mare. A început și Armin să facă asta și sunt foarte mândru. Îmi spun cei de la studio că e foarte bun, nu au așa ceva. 80% este meritul Grațielei în educația lui. Îl chinuie mereu cu matematica.”, a mai spus Andrei Duban. 

Te poate interesa și: Ce spun actorii din „Wednesday” despre România: „Nimic nu m-a pregătit pentru asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel