Legătura neștiută dintre Florin Salam și Andrei Duban: „Deci nu îți trece prin cap, jur”

Data publicării:
Andrei Duban, Florin Salam/ captură video Youtube
Descriere foto: Andrei Duban, Florin Salam/ captură video Youtube

Andrei Duban a făcut o serie de dezvăluiri inedite, în cadrul unui podcast.

Andrei Duban a fost invitat în cadrul podcastului „La Măruță”, unde a vorbit despre viața de familie, dar a dezvăluit și mai multe întâmplări inedite din viața sa. Una dintre informațiile care a stârnit interesul tuturor a fost în momentul în care actorul l-a adus în discuție pe Florin Salam, cei doi având o legătură neașteptată. 

"Am o poveste la o nuntă, deci nu vrei să știi. Fanul meu nr. 1 cine este, nu îți trece prin cap ever, nici pentru un milion de euro, dacă ți-i pun acum pe masă. Mărturisit de el la un eveniment. A zis: 'Bă, eu nu pot să adorm dacă nu pun pe YouTube un calup de bancuri de-al tău'. Deci nu îți trece prin cap, jur.

Te ții bine? Florin Salam, jur! Îți dau cuvântul meu de onoare, îl suni și îți confirmă oricând. Ne-am întâlnit odată la o nuntă, eu eram MC, el interpret. Toată seara nu m-a scos din: Talentul tău, valoarea ta! Băi frățioare, nu mă culc până nu îți ascult un calup de bancuri. E un compliment, mai ales de la un om care a auzit atâtea. Să vină dn partea lui...", a povestit Andrei Duban, în cadrul podcastului.

Te poate interesa și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Grațiela Duban EXCLUSIV

 

Andrei Duban, despre căsnicia cu Grațiela Duban

Andrei Duban și Grațiela sunt un real exemplu de urmat, când vine vorba despre o familie exemplu. În toți acești ani de când formează o relație, cei doi nu au fost niciodată în centrul unor subiecte de scandal și le-au arătat întotdeauna publicului cât de mult se iubesc și se respectă reciproc. Actorul spune că, deși au trecut aproximativ 10 ani de când se cunosc, aceștia se iubesc ca în prima zi și simt nevoia de a sta unul lângă celălalt în permanență.

„Eu cu Grați vorbim tot și în fața copilului, nu ne ascundem. Și când sunt probleme, și când luăm decizii. Ca el să vadă ce este cu adevărat comunicarea. Asta înseamnă căsnicia. Nu-i judec pe cei care se despart, dar eu nu aș putea. Eu când m-am însurat am făcut multe compromisuri la viața mea. Înainte de căsătorie, nu am fost ușă de biserică, orice ușă de biserică are nevoie de o clanță. Îngerul meu păzitor mi-a zis că nu trebuie să fac compromisuri cu căsnicia. Această femei am senzația că mi-a fost trimisă. Cineva acolo sus a contribuit ca noi să ne întâlnim. Noi nu vorbim de două zile de un subiect și ea știe la ce mă refer. La fel trăiesc și alți oameni, și nu se mai suportă. Eu și la pâine dacă mă duc, ea mă întreabă dacă vreau să merg cu mine. Asta e plăcerea noastră, să fim mereu împreună.

După atâția ani, îți imaginezi că această fată vine la mine în mașină și își pune pumnul în palma mea, ca să se simtă ocrotită. Așa se simte ea protejată. Sunt niște lucruri pe care nu ai cum să nu le apreciezi, acasă e altarul nostru.”, a continuat actorul.

Te poate interesa și: Grațiela Duban, SECRETUL unei căsnicii de lungă durată: Când ne certăm și nu vrea să facă niciunul primul pas...

 

Cum s-au întâlnit cei doi

Chiar dacă Andrei Duban nu spera ca Grațiela să-i acorde o șansă și nu credea că ea va fi femeia are îi va pune „capac”, bărbatul spune că a simțit dragoste de la prima vedere, cu mama copilului său.

„Pe Grați am întâlnit-o într-o vară, când făcea programul artistic. Am început să vorbesc cu ea, ea era o tânără actriță, nu era angajată. Seara, când am ajuns la program am prezentat-o ca fiind viitoarea mea soție, ea s-a speriat foarte tare, ea fusese avertizată cu privire la mine. Nu știu ce noroc am avut, dar eu m-am îndrăgostit de ea, eu și acum fac asta. Ea când a terminat, voia să plece la București și am avut îndrăzneala și i-am spus să se mute și ea aici să continue. Ea era atunci și într-o relație și i-a spus că va trebui să aibă o discuție cu el, foarte cinstită. I-am spus că mă las și de fumat, pentru a-i arăta că o iubesc, iar de atunci până azi nu am mai pus țigara în gură.”, a mai dezvăluit Andrei Duban.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel