Cine sunt finaliștii America Express. Eliminare neașteptată în ediția de pe 22 martie 2023: „Nu am crezut niciodată”

Data publicării:
America /express, captuă video Antena1
Descriere foto: America /express, captuă video Antena1

America Express și-a ales ultimele două echipe finaliste.

Numărătoarea inversă până când America Express își va cunoaște câștigătorii a început. Ultimele trei echipe rămase în competiție, formate din Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, au trecut prin câteva probe de foc în ediția de pe 22 martie 2023, pentru a ajunge primii la Irina Fodor și pentru a intra, în acest fel, în marea finală. Cursa pentru eliminare s-a împărțit în trei etape, iar echipa care ajungea pe ultimul loc trebuia să-și aleagă și un cufăr, unde se ascundea fie o figurină roșie, care însemna eliminarea, fie una de aur, care arăta faptul că echipa va rămâne în competiție. 

Din nefericire, celebrul chef bucătar împreună cu iubita sa au fost „împovărați” cu două cufere, iar stand-uperii cu unul. În acest sens, Cătălin Scărlătecsu și Doina Teodoru au fost cei care aveau cutia cu semnul roșu, care i-a trimis direct acasă, fără să le dea șansa să se lupte în marea finală. 

„Facem tot traseul, cap, coadă, nu am crezut niciodată”, a fost reacția lui Nelu Cortea.

„Bisericuța a triumfat.”, a spus și Andreea Bălan

„Experiența asta nu poate fi decât superbă, chiar dacă finalul ăsta nu e cel mai bun. O să mă certe Bontea, că el a câștigat. Le puteam evita pe toate trei, greu.”, a spus și Cătălin Scărlătescu. 

Marea finală, când America Express își va desemna câștigătorul sezonului 5, va avea loc duminică, 26 martie 2023. 

Te-ar putea interesa și: Irina Fodor, la un pas să fie răpită în America Express: „Mi-a dat fiori. Pur și simplu ne-a luat pe sus și ne-a băgat la parterul unei clădiri”

Cine l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune

Dacă acum este nu doar unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, ci și o vedetă importantă de la Antena 1, puțini știu cine l-a ajutat pe acesta să intre în televiziune, în urmă cu mulți ani de zile. Mona Segall, producătoarea America Express și Chefi la Cuțite, este cea care a văzut din prima potențial în acesta și i-a făcut drumul mai ușor către succes.

„Aici doar Mona Segall poate să spună. M-a sunat cineva, atunci lucram ca bucătar-șef asistent, al doilea din ierarhie. Adică sub mine, la momentul respectiv, erau 45.

Era ușor (n.r. să îi „dirijeze”), cu asta mă ocup. E foarte simplu, ca o echipă, tu tai carne, tu tai ceapă. Lucram acolo și a sunat telefonul. Și mi-a spus: «Bună ziua, suntem de la Pro TV, am dori să facem o filmare pentru ceva».”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea refuză cu desăvârșire participarea la America Express: „Eu sunt prea doamnă. Hai să ne revenim”

Mona Segall a avut încredere în cei trei chefi

Chiar dacă recunoaște faptul că nu era deloc bun la vorbe pe vremea aceea, când i s-a dat prilejul atât lui, cât și celorlalți doi bucătari chefi să jurizeze o farfurie, toată lumea a rămas uimită. 

„A venit Claudiu Oprea și a făcut filmarea. (…) Eu, între timp, avusesem o intervenție foarte frumoasă cu Diana Dumitrescu pe Acasă, am făcut o rețetă cu ea și am ajuns în platou și, la un moment dat, prezentatoarea a zis: «Băi, dar cât vorbește, opriți-l». Le-o fi plăcut de mine, acolo.
Avusesem o intervenție la Paprika unde făcusem câteva rețete, eram rigid, drept. Lucram cu niște unguri și doar unul vorbea puțin românește. (…) Ne pusesem să citim de pe hârtie ceva despre noi. A fost circ și panaramă. Am scos 7 cuvinte, Bontea 6 și Dumitrescu 3.
 

Intro-urile erau pe prompter. Noi nu suntem actori. Și tot se chinuia echipa. Și, la un moment dat, Mona a spus «Nu vă mai chinuiți, ia dați-le o farfurie!». Și ne-au adus trei farfurii și când am început să le jurizăm…”, a spus Cătălin Scărlătescu, la podcastul „La Fileu” moderat de Speak, potrivit sursei citate.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel