Ce calități trebuie să aibă un actor. Andreea Vasile, actrița din serialul Spy/Master: „Doar talentul nu duce departe” /EXCLUSIV

Data publicării:
Andreea Vasile și Georgiana Ioniță Toader
EXCLUSIV
Descriere foto: Andreea Vasile și Georgiana Ioniță Toader

Actrița Andreea Vasile a venit în platoul Spectacola și DC News pentru a vorbi despre serialul românesc al momentului: Spy/Master, recent lansat pe HBO Max. Andreea Vasile interpretează rolul Adelei Godeanu, soția protagonistului. 

 

 

Andreea Vasile, actrița din Spy/Master, serialul românesc al momentului, a fost invitată în emisiunea „Întâlnire cu arta”, de la Spectacola și DC News, unde a vorbit despre personajul complex pe care îl interpretează, dar și despre cum arată viața unui actor în afara scenei.

„Doar talentul nu duce departe”

Gazda emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader, a dorit să afle dacă sau cât cântărește talentul unui actor în propria carieră, iar Andreea Vasile nu a ezitat să ofere răspunsul așteptat:

„Pentru mine, nu. Cred că e foarte multă muncă, e un soi de rigoare, este disciplină, e o igienă mentală și atunci când lucrezi, și atunci când nu lucrezi. Sunt momente la fel de importante și atunci când nu muncești, ce faci în timpul liber ca să te menții în formă? Și atunci, nu cred în talent, deloc. Sigur că e important, dar nu e suficient pentru că talentul nu te poate duce mai departe pentru că noi suntem persoane finite și suntem niște acumulări de experiențe, de cărți, de ce vedem, de ce mâncăm și toate astea contează. Talentul e ceva venit dintr-o zonă de unde noi nu avem niciun fel de acces, cel puțin nu acum, și cât vreme cât tu n-ai nicio contribuție la chestia asta atunci nu e ceva ce te poate duce departe. Fără talent nu se poate nimic, dar nici doar cu talent nu se poate nimic.”, a transmis actrița pentru Spectacola și DC News.

Te-ar putea interesa și: Andreea Vasile, despre miturile legate de actorie: „Este perfect în regulă să nu ajungi pe covorul roșu, dacă îți place meseria” /EXCLUSIV

O zonă unde poți construi

Actrița a vorbit mai departe despre fricile de zi cu zi și cum o influențează acestea, dar și despre personajele pe care le joacă și care o animă la rândul lor în toate culorile:

„Eu sunt un om cu multe frici în viața de zi cu zi și sunt foarte rezervată. Nu sunt deloc histrionică. Știți că e povestea asta că dacă ești actor trebuie să poți spune oricând un banc. Fiind așa în viața de zi cu zi, în zona asta în care eu am libertate totală de a construi, sigur, alături de partenerul de scenă sau de film și de regizor...eu am ca o plasă de siguranță și nu mi-e frică nici să încerc, nici să dau greș. E singura zonă unde nu mi-e frică (pe scenă), să construiesc, să mă arunc, sa am curaj și îmi plac personajele astea care sunt foarte diferite de mine și, repet, la final de zi, tu ai plasă de siguranță deoarece tu știi că la final de zi te duci la tine acasă și nu te confunzi cu personajul niciodată.”, a spus Andreea Vasile.

Ai putea fi interesat și de: Andreea Vasile, dezvăluiri despre rolul complex pe care îl joacă în Spy/Master, serialul românesc al momentului: „Nu mai este femeia blazată, alcoolică, închisă în casă” /EXCLUSIV

Personajele sunt mai suculente decât propria viață

Mai departe, actrița a încântat cu continuarea dialogului către personajele pe care aceasta le-a jucat, gazda emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader, spunând că sunt cameleonice, dar și pline de feminitate. Iată punctul de vedere al artistei:

„Sunt un om foarte timid, cred. Am multe frici, nu am curajul ăsta nebun al oamenilor de a se arăta. Am doza mea de histrionism care e în meseria mea, acolo îmi place să încerc, dar în viața de zi cu zi, repet, mi se pare că n-am...nu sunt sufletul petrecerii. Nu știu să vorbesc despre mine, că mi se pare și neinteresant. De fapt, personajele mele tot timpul mi s-au părut mai suculente, mai pline de viață. Eu îmi iau foarte mult din energia meseriei. Da, cred foarte tare că viața de zi cu zi te tocește de multe ori și trebuie să-ți păstrezi.... mă întreba cineva ce-i cel mai greu în meseria asta, dacă nu e greu să învățăm text și îi zic că nu, nu e greu, iar cel mai greu este să-ți păstrezi prospețimea, entuziasmul de la început pe care-l aveai la 20 de ani, felul în care gestionai momentele mai puțin bune, fără să te culpabilizezi sau să găsești un vinovat în orice. Și atunci, lumina pe care o aveai la început... în meseria noastră e extrem de important. Eu sunt ca un copil căruia i-ai dat niște jucării când primesc un rol (...) un film bun stă pe o poveste bună.”, a mai adăugat artista.

 

Poți viizona emisiunea integral aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel