Andreea Tonciu, enervată la culme de Zanni. Care este motivul pentru care nu-l suportă: „Îmi vine să sparg televizorul. O să-i zic niște vorbe”

Data publicării:
Captură video: YouTube/ JORGE OFFICIAL
Descriere foto: Captură video: YouTube/ JORGE OFFICIAL

Andreea Tonciu nu s-a mai putut abține și a mărturisit că unul dintre concurenții de la Survivor All Stars, mai exact Zanni, o enervează la culme. Bruneta a spus care este adevăratul motiv pentru care nu-l suportă pe fostul său coleg din echipa Faimoșilor.

După o primă săptămână de Survivor All Stars, Andreea Tonciu a părăsit competiția. Bruneta, aflată în echipa Faimoșilor, a pierdut duelul cu Roxana Nemeș și a fost eliminată din show. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță,  Andreea Tonciu a recunoscut că este la curent cu tot ce se întâmplă în Republica Dominicană, însă unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor o enervează la culme. Este vorba despre Zanni.

„E foarte relaxant când mă uit de acasă la Survivor și foarte enervant câteodată. Îmi vine să sparg televizorul, dar am dat 10.000 de lei pe el și nu mă îndur. Sunt mai multe persoane care mă enervează. Eu spun tot ce simt, nu sunt aici cu o perdea. Zanni mă enervează rău de tot. Îmi iau hate sau nu, nu mă interesează. Dar ce frate, s-a dus acolo să fie dictator? Eu acum realizez cât de naivă am putut să fiu eu acolo. Bine, am stat și foarte puțin și n-am avut timp.

Eu l-am ascultat pe Zanni, Andreea Tonciu l-a ascultat pe Zanni. Andreea Tonciu o ascultă pe mama ei doar câteodată, pe soțul ei nu-l ascultă. Eu trebuie să fiu ascultată și eu l-am ascultat pe Zanni acolo. M-a făcut cu capul. Îți imaginezi? Cine e Zanni? Am zis să fiu ok prima oară. N-am stat mult. N-a reușit să mă convingă, ci am vrut eu, că n-a zis el să fac ceva și am făcut, am acceptat eu. N-am zgâriat eu. Când am văzut ce se întâmplă am zis «Cum am putut să fiu așa?»”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: „Puteam să rezist mai mult”. Adevăratul motiv pentru care Andreea Tonciu a plecat de la Survivor All Stars: „Nu voiam să intru într-un scandal” /VIDEO

Te-ar putea interesa și: Jorge, probleme de sănătate după Survivor All Stars. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală: „Sunt pe patul de spital”

De ce o enervează Zanni: „ O să ne revedem și o să-i zic niște vorbe”

Bruneta susține că Zanni a subestimat-o spunând că a fost veriga slabă din echipa Faimoșilor, asta după ce Andreea Tonciu părăsise competiția Survivor All Stars. Ea a promis că îi va spune lui Zanni toate aceste lucruri în față, în momentul în care se vor revedea.

„Mă enervează pentru că m-a subestimat. Eu sunt genul de persoană foarte sinceră. Am spus ce caut eu la Survivor și după ieșirea mea din competiție a spus că eu sunt veriga slabă. Bine, știu că eram verigă slabă, că nu sunt vreo sportivă. De ce nu mi le-ai spus atunci în față «Da, sora mea, sunt lângă tine. Te fac să stai cât mai mult aici dacă mă asculți. Tu o să reziști aici cu mine». Eu nu vreau să câștige Zanni. În final o să ne revedem și o să-i zic niște vorbe. Nu pot să le spun aici, vrei să ne luăm amendă? O să-i spun lui față în față. (...)

Când am filmat promo în Dominicană am filmat cu Zanni. Am avut o discuție cu el și i-am zis că îmi place de el ca om, atunci îmi plăcea, și i-am zis atunci că mi-aș fi dorit să câștige el Survivor. Acum nu mai vreau să câștige el, că mi-am dat seama ce fel de persoană e. Eu îi spun și în față, și în fața națiunii”, a mai mărturisit Andreea Tonciu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Afecțiunea rară de care suferă Jador. Artistul a mărturisit abia acum: „Fac parte din 0,01% dintre persoanele de pe glob cu problema asta. Îți vine să plângi pur și simplu”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel