Jorge, probleme de sănătate după Survivor All Stars. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală: „Sunt pe patul de spital”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Jorge
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Jorge

Nici bine nu s-a întors de la Survivor All Stars, că a ajuns pe patul de spital. Jorge a trecut prin a doua operație la genunchi, după ce s-a accidentat pe traseul din Republica Dominicană.

În ediția din 7 martie, Jorge a fost eliminat de la Survivor All Stars din cauza problemelor de sănătate, care nu i-au mai permis să intre pe traseu. Competiția a fost una cu probleme pentru artist. Nici bine nu s-a întors din Republica Dominicană că a și fost supus unei intervenții chirurgicale, a doua la genunchi.

Jorge, probleme de sănătate după Survivor All Stars. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală: „Sunt acum pe patul de spital”

La scurt timp după ce a ieșit din sala de operație, Jorge și-a anunțat fanii că se simte foarte bine și că, deja, a făcut primii pași. Artistul a postat și o fotografie în care apărea cu zâmbetul pe buze.

„Am inima plină de fericire și recunoștință. Nu-mi vine să cred cât de fericit sunt după o operație. A doua la același menisc… Ultimul an a fost foarte dur și cu multe încercări….am strâns mult din dinți la premiera musicalului Mamma Mia, am plâns la Survivor, am tras mult cu recuperarea și meniscul n-a mai rezistat.

Sunt acum pe patul de spital, am făcut primii pași la 7 dimineața și sunt ca un copil cu o jucărie nouă. Vreau sa îi mulțumesc doctorului că mi-a dat așa încredere din prima și am mers câțiva pași acum. Sănătate multă tuturor.

P.S. Cârjele din poza le-am adus degeaba. Mi-a zis doctorul că îl fac de râs dacă ma vede cineva cu ele”, a scris Jorge pe Instagram.

„Ce faci, Jorge? Bine, frate! Uite, m-am internat la spital. Vreau să mă operez la genunchiul stâng, la menisc, a doua oară, că m-am accidentat iar la Survivor. Ce să fac? De-ale vieții, de-ale Survivor-ului!”, spunea Jorge luni seară într-un clip postat pe TikTok. 

Prima intervenție chirurgicală a avut loc la începutul anului 2023, după ce s-a întors din Republica Dominicană, în urma accidentării la menisc. Atunci recuperarea a fost destul de lungă și dureroasă.

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță, cu ochii în lacrimi, pentru fiul rămas cu fostul soț: „S-a distanțat de mine. Maxim s-a schimbat major, s-a înrăit”

Jorge a suferit o accidentare gravă la Survivor All Stars

În cadrul competiției Survivor All Stars, Jorge a suferit o accidentare gravă. În lupta pentru recompensă, artistul s-a împiedicat și a avut nevoie de intervenția medicului.

„Mi-a fugit piciorul. Acolo mă doare, fix acolo. Mă oftic. Nu mai puteam să mai alerg. Acolo mă doare, când pui mâna acolo mă doare. Sunt tăcut, stresat și un pic îngrijorat. Clămpăne când îl flexez. Mi-a spus doctorul că vedem ce se întâmplă într-o zi sau două. Îmi cer scuze, dar în perioada asta sunt trist. Am vrut să trag tare. Am văzut că sunt în fața lui TJ Miles și mi s-a oprit adidasul în plasa aia și mi s-a întors genunchiul atât de urât, că nu am mai mai putut să merg. Pe bârna aia abia călcam. Simt că șansele mele scad de la oră la alta acum. Nu știu ce o să se întâmple. Nu îmi dau seama dacă mâine dimineață o să mă trezesc cu genunchiul umflat sau nu. Cert e că nu o să joc la imunitate. Nu am voie. Sper, din suflet, ca echipa Războinicilor să câștige”, spunea Jorge la Survivor All Stars.

Te-ar putea interesa și: Jorge rupe tăcerea! De ce l-a sunat Jador, după descalificarea de la Survivor All Stars: „Chiar nu mă așteptam. Nu îmi venea să cred”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel