Afecțiunea rară de care suferă Jador. Artistul a mărturisit abia acum: „Fac parte din 0,01% dintre persoanele de pe glob cu problema asta. Îți vine să plângi pur și simplu”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL
Descriere foto: Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL

Jador a fost invitat în cadrul podcastului lui Jorge, unde a mărturisit că suferă de o afecțiune rară.

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele de la noi din țară. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că se confruntă cu o afecțiune rară, care nu are leac. Invitat în cadrul podcastului lui Jorge, artistul a mărturisit că este discromat. Mai exact, pentru Jador viața nu are culoare, ci vede totul doar în alb și negru.

„Trăiesc fără capacitatea de a percepe culorile. Sunt discromat, dar nu un discromat normal. Sunt un discromat afectat destul de grav, adică, în interiorul ochiului meu nu sunt culori. Noi în ochi avem toate culorile. Femeile, de exemplu, văd mai multe culori, noi bărbații vedem mai puțin colorat, eu văd alb și negru. Eu nu văd culorile. Eu văd viața în alb și negru. Chiar nu văd, fac parte din 0,01% dintre persoanele cu afecțiunea asta de pe glob. Eu văd o culoare acolo, dar nu văd culoarea pe care tu o vezi”, a spus Jador în podcastul lui Jorge.

Te-ar putea interesa și: Jorge rupe tăcerea! De ce l-a sunat Jador, după descalificarea de la Survivor All Stars: „Chiar nu mă așteptam. Nu îmi venea să cred”

„Când mi-am pus prima oară ochelari la ochi m-am speriat foarte tare”

Cântărețul a mărturisit că în momentul în care și-a pus pentru prima dată ochelari la ochi s-a speriat foarte tare, pentru că vedea culori în toate părțile.

„Când mi-am pus prima oară ochelari la ochi m-am speriat foarte tare. Mă loveau toate culorile din toate părțile. Semnele de circulație îți sar în ochi cu ochelarii ăia, când îi dau jos, e ca și când dintr-o dată dispare orice nuanță. Culoarea roșie era aurie în capul meu, fără ochelari. Știu că e roșu, dar e o chestie ciudată. 

Când îmi dau jos ochelarii de la ochi, totul este complet. Am preferat să nu mai port ochelarii ăia, pentru că îți vine să plângi pur și simplu după ce îi dai jos de la ochi, că viața nu mai are culoare. E ca și cum treci de la un televizor color la unul cu tub. Asta e diferența. Nasol rău, dar m-am obișnuit așa. Asta e viața  mea, așa sunt eu”, a declarat artistul.

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță, cu ochii în lacrimi, pentru fiul rămas cu fostul soț: „S-a distanțat de mine. Maxim s-a schimbat major, s-a înrăit”

„Viața e frumoasă cu ochelarii ăia, dar mai bine că nu-i am, că după ce-i pierd e nasol”

Desigur, viața fără capacitatea de a vedea culorile nu este lipsită de provocări pentru Jador. Cu toate acestea, el a mărturisit că s-a obișnuit cu această situație și preferă să nu fie dependent de ochelarii speciali pentru a vedea viața în culori.

„Mi-am cumpărat ochelari, am dat 500 de euro pe ei. I-am purtat, dar i-am pierdut. Căutam ca un disperat să văd și eu culorile, să văd culoarea pielii mele. Nu vrei să știi. Mă uitam la unchiul meu și îi spuneam ce ochi frumoșii are. Eu îi vedeam culoarea. Mă uitam la iarbă, la cer. Cerul e superb. Viața e frumoasă cu ochelarii ăia, dar mai bine că nu-i am, că după ce-i pierd e nasol. Devii dependent de ei și e nasol. Nu vreau să fiu dependent de nimic”, a mărturisit Jador în podcastul lui Jorge.

Te-ar putea interesa și: Jorge, probleme de sănătate după Survivor All Stars. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală: „Sunt pe patul de spital”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel