Andreea Tonciu, conflict aprins cu Alexandra Ungureanu: ”Foarte perversă. N-am suportat-o deloc”

Data publicării:

Andreea Tonciu a vorbit despre conflictele care s-au aprins în cadrul emisunii ”Bravo, ai stil!”

Andreea Tonciu a fost invitată în emisiunea ”Detectorul de minciuni”, realizată de Oana Radu, unde a dezvăluit extrem de multe detalii picante din viața personală. O întrebare care a stârnit însă numeroase controverse a fost legată de ultima ediție a competiției Bravo, ai stil!, câștigată de Alexandra Ungureanu. Andreea Tonciu nu doar că considera faptul că ea ar fi meritat marele titlu, dar o pune la zid și pe câștigătoarea de drept.

Oana Radu: Crezi că trebuia să câștigi Bravo, ai stil!?

Andreea Tonciu: Da, normal. Eram cea mai tare, normal. Dintre mine și Alexandra Ungureanu, categoric eu. Nașa a intervenit dintotdeauna pentru mine, mi-a dat hainele ei, dar nu a avut nicio influență asupra lui Cătălin Botezatu. Pe Alexandra Ungureanu n-am suportat-o deloc, mi se pare foarte perversă. Nu sunt invidioasă pe femei, nu are ce am eu, nu îi suportam caracterul. N-am scos-o de la block, dar și ea m-a blocat. Nu cred că putem avea vreo conversație, nu sunt compatibilă cu ea. 

Andreea Tonciu, atac fără precedent la adresa lui CRBL. De la ce a pornit conflictul dintre ei: "A vrut să dea în mine!

 

Își editează sau nu Andreea Tonciu fotografiile

Andreea Tonciu a stârnit un val de reacții negative în ultima vreme în mediul online, fanii reproșându-i vedetei faptul că își editează prea tare fotografiile. Aceasta nu se ascunde și spune că, într-adevăr, folosește la maximum aplicațiile de acest gen.

„Da, îmi editez foarte tare fotografiile de pe Instagram, normal. Bag la greu,  și bărbații fac asta, de ce noi femeile nu am face?”, a mai declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, criticată dur de fani, pentru că își editează prea tare pozele: „Ți-ai mutat capul mult prea în față” FOTO

 

 

Ce operații estetice vrea să-și facă vedeta

Recent, Andreea Tonciu declara faptul că are în plan să ajungă din nou în cabinetul medicului estetician. Acum, aceasta a dezvăluit concret care sunt intervențiile pe care și-ar dori să și le facă și zonele pe care ar vrea să le îmbunătățească.

„Mi-aș dori operații estetice, pentru că am o anumită vârstă. Mi-aș dori foarte mult să-mi schimb silicoanele, mi-aș dori să-mi fac o liposucție, pentru că am rămas cu burtică după naștere, dar îmi e foarte frică.”, a continuat vedeta.

În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: ”Toată lumea mă întreabă”. De partea cui este bruneta în proces

„Nu știu dacă aș ierta înșelatul”

În privința infidelității, vedeta nu s-a pronunțat clar. Aceasta nu știe dacă și-ar ierta sau nu partenerul, dacă ar recurge la acest gest, însă este sigură de faptul că cea care l-a ajutat să comită asta va ”plăti” pentru amândoi.

„Nu știu dacă aș ierta înșelatul. Nu știu dacă l-aș ierta pe moment și ce ar porni, îți dai seama, nu știu dacă l-aș ierta pe moment. Nu mi s-a întâmplat niciodată să prind în fapt pe cineva și nici nu aș vrea, ce bărbat să fii să-ți aduci femeie în casa în care stai cu nevasta. N-aș bate-o pe aia, pentru că sunt persoană publică, și după mi-ar cere bani. Aș tunde-o u mașina, ca să nu-și poate pune extensii. E vina ei, pentru că se duce cu un bărbat însurat.”, a mai spus ea.

 

”M-am bătut cu femei”

Mai mult, bruneta a dezvăluit faptul că are antecedente în care s-a bătut cu anumite femei, din cauza faptului că acestea îi făceau avansuri iubitului ei de la vremea aceea.

„M-am bătut cu femei, nu vreau să dau nume, nu știu dacă e persoană publică. Motivul a fost că a vorbit prost despre ea. Am dat în femei pentru un bărbat, îl suna, deși știa că suntem împreună. Am prins-o la o emisiune.

Pe soțul meu l-am prins că se uită după alte femei. S-a întâmplat după ce născusem, la mare,  eram cu el de mână și privirea lui în altă pare și au început cuvintele. Și mi-a zis ”Ce ai domnule? Nu pot să mă uit în față?”. Eu mă enervez foarte ușor, din orice.”, a mai spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, părere tranșantă despre Survivor: Cea mai dură competiție



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel