Andreea Tonciu, părere tranșantă despre Survivor: Cea mai dură competiție

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Tonciu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Tonciu, Instagram

Andreea Tonciu a vorbit despre competiția Survivor și despre conflictele aprinse acolo, în exclusivitate pentru Spectacola.

Andreea Tonciu a fost dintre unul primele nume nominalizate de la Survivor, pentru a ieși din competiție. Acum vedeta se bucură din plin de timpul petrecut cu familia ei, în diferite vacanțe exotice. Despre ce a însemnat competiția Survivor, dar și despre viața de familie ne-a vorbit Andreea Tonciu, într-un interviu în exclusivitate pentru Specracola.

"Încă nu m-am întors din Dubai. Este o vacanță superbă, pe care o așteptam de mult timp. A fost o perioadă foarte aglomerată pentru mine și soțul meu, așa că mă bucur din suflet că am putut să plecăm alături de fiica noastră. ", a declarat Andreea Tonciu, pentru Spectacola.

Andreea Tonciu vrea să-și facă mai multe operații estetice

Acum puțin timp, vedeta a declarat faptul că vrea să-și facă mai multe operații estetice, suma acestora fiind în total de 60.000 de euro.

"Nu am început încă să apelez la ele, dar nici nu sunt genul de persoană care să condamne astfel de intervenții. Sunt de părere că este important să te simți bine în pielea ta, iar de-a lungul anilor am apelat și eu la medicul estetician când am considerat că este cazul, dar nu au fost operații.  Oricum, fiți cu ochii pe conturile mele de social media... sigur veți afla!", a spus Andreea Tonciu, pentru Spectacola.

Ce a însemnat pentru Andreea Tonciu Survivor

"A însemnat cea mai dură competiție la care eu am participat. Știți deja că sunt genul de persoană foarte asumată și care de-a lungul anilor nu s-a ferit de show-uri, dar nu m-aș fi gândit că la Survivor va fi atât de greu!  Dacă aș mai accepta... în clipa asta, aș zice nu. Dar hai să vedem ce-mi rezervă viitorul. 

Orez am mai mâncat, de cocos m-am ferit (râde). Dar am primit, de curând, la un eveniment organizat de PRO TV. Când am deschis punga și am văzut cocosul, mi-au revenit multe amintiri pe retină!", a mai spus ea.

Cât a suferit Andreea Tonciu în junglă, fără fiica ei

Cel mai greu în junglă i-a fost să stea fără fiica sa. Acesta a fost și motivul pentru care vedeta și-ar fi dorit să plece cât mai repede din competiție.

"A fost o durere pe care nu o mai trăisem niciodată. Voiam să-i aud vocea, să văd dacă este bine, mă temeam constant să nu pățească ceva și eu să nu știu. Doamne, cât de dor îmi era de ea. Când am ieșit în aeroport, în București, și mi-a sărit în brațe... a fost cel mai frumos sentiment. Nu i-aș mai fi dat drumul, sincer vă spun. ", ne-a mai dezvăluit vedeta.

Vedeta nu e o mamă exigentă

"Mi-ar plăcea să spun că sunt genul de mamă dură, dar nu este așa. În general, Rebe face cam ce vrea din mine. Este prințesa mea și a tatălui ei, iar dorințele ei sunt mereu pe primul plan. ", a mai zis ea.

Andreea Tonciu nu urmează o dietă

Chiar dacă a avut ceva probleme cu kilogramele în plus după competiție, Andreea Tonciu spune că și-a revenit rapid. Mai mult, vedeta spune că în prezent nu urmează nicio dietă.

"Nu țin o dietă, să fiu sinceră. Sunt și destul de pofticioasă și nu prea îmi refuz multe lucruri. După ce am ieșit din Survivor, am simțit nevoia să mănânc destul de mult și poate d-asta am luat câteva kilograme, dar apoi am revenit la normal și la planul meu de zi cu zi.", a mai zis Andreea Tonciu.

Cum justifică aceasta conflictele de la Survivor

Andreea Tonciu a avut un conflict destul de aprins cu Laura Giurcanu, de-a lungul competiție. Totuși, aceasta dă vina pe condițiile grele din junglă, care au făcut-o să-și piardă firea.

"Cred că un lucru ar trebui înțeles de fiecare persoană: ceea ce trăiești, din postura de concurent în Survivor, nu se compară cu nimic de afară. Așa că lipsa hranei, a somnului și a odihnei, pot atrage, după sine, și conflicte. Eu, sper că deja știți, că nu sunt genul de persoană care să țină la supărări. Așa că dacă mă voi vedea cu Laura, ne vom saluta.", a continuat ea.

Ce planuri are Andreea Tonciu de Paște

"De Paște vom fi cu toții, în familie. Asta este cel mai important. Ne vom așeza la masă, clar voi pregăti și lucruri tradiționale, îmi place mult să gătesc. Chiar mă gândeam să încep să împărtășesc cu urmăritorii mei din lucrurile pe care le pregătesc când sunt acasă. Cel mai probabil vom ajunge și la Biserică, să luăm Lumină. 

Cred că important nu este numărul tradițiilor, ci al minutelor petrecute împreună, al orelor în care lăsăm deoparte grijle și ne bucurăm să fim în familie.", a dezvăluit ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel