Andreea Tonciu, atac fără precedent la adresa lui CRBL. De la ce a pornit conflictul dintre ei: "A vrut să dea în mine!"

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Tonciu și CRBL, captură YouTube/ colaj Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Tonciu și CRBL, captură YouTube/ colaj Spectacola

Andreea Tonciu face noi acuzații la adresa lui CRBL. Vedeta susține că a fost la un pas să fie agresată de către artist.

Scandalul dintre Andreea Tonciu și CRBL continuă. După numeroasele conflicte pe care și le-au avut în cadrul competiției la care au participat, se pare că bruneta revine cu noi acuzații grave la adresa artistului.

Andreea Tonciu, acuzații grave la adresa lui CRBL

Invitată recent la emisiunea "Detectorul de minciuni", difuzată pe canalul de Youtube "theXclusive", Andreea Tonciu a declarat că, în momentul în care se afla în Republica Dominicană, CRBL  a fost la un pas de a o agresa.

"Oana Radu: Îți place de CRBL ca persoană?

Andreea Tonciu: Nu! Nu! Doamne, iartă-mă! Cum să-mi placă de CRBL? CRBL, din punctul meu de vedere, nu este un bărbat, este un om foarte rău! Se comportă cu femeile extrem de urât!

Oana Radu: De ce? Are și el soție, are și el o fată! De ce s-ar comporta urât?

Andreea Tonciu: Din cauza răutății care persistă în adâncul sufletului lui. Pe bune, deci e un om foarte agresiv.

Oana Radu: Chiar crezi că e un om rău?

Andreea Tonciu: Da. Foarte agresiv și foarte rău. Foarte dur. Până la urmă cine este CRBL? Unul care se joacă cu niște lemne. Eu îți pun ție o întrebare acum. Din punctul tău de vedere CRBL este artist? Eu nu-l consider artist!(...) El se crede superior în fața tuturor. M-a jignit foarte urât și, crede-mă, chiar a vrut să dea în mine.", a declarat Andreea Tonciu, la "Detectorul de minciuni".

"Normal că nu am cum să îl pot numi bărbat pe unul care atacă femeile!"

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Tonciu că întregul conflic dintre ea și artist a început în momentul în care a decis să îi ia apărarea unei colege de competiție.

"Oana Radu: De la ce a pornit conflictul?

Andreea Tonciu: Normal că nu am cum să îl pot numi bărbat pe unul care atacă femeile. A pornit din cauză că eu i-am luat apărarea unei colege, e femeie și mamă ca mine și toată lumea avea ce avea cu persoana aia și am zis: 'Bă, stați puțin, că nu e așa!' Și de aici a început. Dar știi ce mă bucur? Că cel mai mare hate din viața lui și l-a luat cu Tonciu. El ce se aștepta, stai că acum o agit pe asta și stai să vezi ce începe să facă nebuna asta. Am fost foarte chill, foarte calmă, fă-ți talentul, ca să vadă țara ce fel de om ești!", a mai spus Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii menționate mai sus.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience