În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: ”Toată lumea mă întreabă”. De partea cui este bruneta în proces

Data publicării:

Andreea Tonciu a dezvăluit relația în care a rămas cu Anamaria Prodan și cu Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu a fost invitată în podcastul de pe Youtube Fiță cu Adiță, unde a dezvăluit mai multe detalii din viața personală, dar a dezvăluit și relația în care a rămas cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, nașii ei, după ce aceștia au decis să pună punct relației. Surprinderea tuturor a fost când bruneta a spus faptul că atât ea, cât și soțul ei, se înțeleg de minune cu ambii și nu s-au lăsat purtați de zvonuri, pentru a-și distruge relația cu aceștia.

”Cu amândoi sunt în relații foarte bune, toată lumea mă întreabă, dar sunt niște oameni minunați. Eu și soțul meu suntem cu amândoi și nu avem de ce să nu fim cu amândoi.”, a spus Andreea Tonciu în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Ce spune Andreea Tonciu despre divorțul dintre părinții ei

Chiar dacă în urmă cu ceva timp, chiar de ziua ei de naștere, Andreea Tonciu anunța cu ochii în lacrimi că părinții ei sunt pe cale să divorțeze, acum aceasta a lămurit situația, spunând faptul că cei doi s-au împăcat, pentru că la mijloc sunt prea mulți ani de căsnicie și, implicit, multe interese materiale.

”Divorțul dintre părinții mei nu mai are loc. Am o familie frumoasă. După 40 de ani de căsnicie nu poți să dai cu piciorul pentru una. S-au produs foarte mult lucruri în tot acest timp în familia Tonciu, ce ține de bani.”, a mai spus aceasta.

Ce femeie din showbiz admiră Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a denumit și o persoană publică pe care o admiră din showbiz-ul românesc, însă s-a abținut să dezvăluie numele unei vedete pe care nu o suportă.

”Îmi place Raluca Bădulescu, suntem pe aceeași lungime de undă. Sunt mai multe fete din showbiz care îmi plac, dar nu îmi vin acum în cap. Când vine vorba de cele care-mi displac aș prefera să nu dau nume, pentru că reclama se plătește, ca să dau eu un nume trebuie să băgăm mâna adânc în buzunar.”, a continuat bruneta.

Andreea Tonciu, depsre certurile din cuplu

Când vine vorba despre relația cu soțul ei, Andreea Tonciu mărturisește că nu mereu lucrurile sunt roz, ba chiar între cei doi există zilnic discuții. Totuși, certurile pornesc din lucruri banale și se sting la fel de repede.

”Momente grele în cuplu nu am avut, dar mă cert cu soțul meu zilnic, ne certăm din prostii. Eu dacă mă cert acum cu cineva, în trei minute nu am am nimic, eu sunt ca un vulcan care rupe. Ne certăm din chestii mărunte, nu mi-a dat încă motive grele soțul meu și nici nu cred că și-ar dori.”, a dezvăluit Andreea Tonciu.

De asemenea, bruneta le dă și un sfat tinerelor care vor să aibă o viață de cuplu fericită. În primul rând, Andrea Tonciu le sfătuiește pe acestea să nu-și controleze partenerul, pentru că în acest fel vor trăi liniștite.

”Ca să ai o relație liniștită trebuie să fii cum sunt eu cu soțul meu. Nu-l controlez, îi dau libertate, dar sunt liniștită. Dar dacă ar face el ceva, s-ar afla în momentul 1. Bărbatul dacă vrea să facă ceva, face. Eu niciodată n-am înșelat, dacă nu mai vrei să fii cu el îi spui că nu mai vrei și gata. Nu-mi plac femeile care înșeală. Bărbatul oricum înșeală, chiar dacă are cea mai bună femeie.”, a mai declarat Andreea Tonciu.

Citește și: Anamaria Prodan, un nou atac la adresa Corinei Caciuc: „Vorbesc non stop cu Laurențiu Reghecampf”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel