Carmen Tănase nu a avut niciun rol timp de 7 ani: „A fost greu, am suferit”. A cunoscut celebritatea abia la 45 de ani

Data publicării:
Carmen Tănase, captură video YouCe mai spun vedetele?tube,
Descriere foto: Carmen Tănase, captură video YouCe mai spun vedetele?tube,

Carmen Tănase a vorbit despre lucrurile mai puțin plăcute din viața unui actor.

Puțini sunt cei are nu au auzit în ziua de astăzi de Carmen Tănase, una dintre cele mai consacrate actrițe pe care România le are la ora actuală. Ce nu știe multă lume este însă faptul că aceasta nu a cunoscut dintotdeauna celebritatea, care a venit în viața sa într-un moment destul de neașteptat. Mai mult de-atât, Carmen Tănase mărturisește că a avut și un moment de cumpănă la un moment dat, când a așteptat ani la rând pentru a se ivi un rol, când aceasta dezvăluie că se resemnase deja cu situația sa și cu destinul pe care credea că trebui să-l ducă. 

„Eu am stat șapte ani acasă și nu am primit niciun rol. Au contat mult anumite lucruri pe care le-am făcut în televiziune. La mine celebritatea a venit târziu, la 45 de ani, deci până atunci nu mă cunoștea nimeni. A fost rău, îți alegi o meserie de asta expusă ca să nu mori un anonim, asta e evident. A fost greu, am suferit, eu având pasiunea de a sta cu animalele, găteam pentru câini, pentru copil și începusem să mă și resemnez. Când m-am liniștit și m-am resemnat, atunci au început să apară, când m-am relaxat total.”, a declarat Carmen Tănase în cadrul emisiunii Egolife cu Dana Săvuică.

Citește și: Care este salariul lui Carmen Tănase: „Asta după multă vreme în care am avut 300 de euro”. Cât câștigă un actor tânăr în România

A cunoscut celebritatea târziu

Așadar, chiar dacă a început să practice actoria imediat după ce a trecut de pragul vârstei de 20 de ani, Carmen Tănase spune că mult timp a rămas în anonimat, iar numele nu-i era nici măcar puțin cunoscut după cum se întâmpla în ziua de astăzi.

„Eu am trecut prin toate, de asta spun că dacă te destabilizează o vorbă a cuiva, că ai un rid în plus, trebuie să mergi la un specialist să stai de vorbă cu el. Adică dacă te destabilizează un rid, nu ești bine tu cu tine. Eu am început târziu (n.r. cariera), fac profesia asta de la 23, dar cunoscută sunt de târziu. Totul a fost așa cum trebuie, îți dai seama că așa trebuia să fie, că dacă era altfel, nu erai acum în situația asta care îți convine.”, a mai spus actrița.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Nu trebuie să cântărești, să ții ore, e foarte comodă”

Nu și-a dorit să devină actriță la Hollywood

Mai mult, în timp ce mulți actori se vizualizează pe cele mai înalte culmi, scopul multora fiind chiar Hollywood-ul, Carmen Tănase spune că nu a visat niciodată atât de departe. Chiar dacă acest lucru pare a fi un ideal, actrița nu percepe situația astfel.

„Nu am vrut să fiu mai departe. Dacă te gândești la Hollywood nu aș fi vrut, jur. Știu că pare absurd și bizar, dar nu, nu e locul meu acolo. Eu știu care e locul meu și el e aici. Nu aș fi putut face față la acel stil de viață, eu sunt un om extraordinar de simplu, nu aș fi putut. Nu știu dacă ăla e binele, lux nu e egal bine.”, a mai dezvăluit ea.

VEZI și: A dat sau nu Carmen Tănase casting pentru serialul Clanul? „Noi ne cunoaștem și știm care ce talent are”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel