Andreea Tonciu a avut depresie: „N-am mai apărut la televizor. Soțul mi-a interzis. Nici până în ziua de astăzi nu am înțeles de ce”

Data publicării:
andreea tonciu foto:youtube/un podcast misto by bursucu
Descriere foto: andreea tonciu foto:youtube/un podcast misto by bursucu

Andreea Tonciu a vorbit, în cadrul unui podcast moderat cu Bursucu', despre perioadele sale de depresie din viața ei și cât de dificil i-a fost să treacă peste acele momente.

Andreea Tonciu, cunoscută pentru aparițiile sale controversate în mass-media, a deschis recent ușa unei părți mai puțin cunoscute din viața ei într-un podcast moderat de Bursucu'. Ea a vorbit deschis despre problemele sale și despre interdicțiile impuse de soțul său, care au dus la absența ei de pe micile ecrane pentru o perioadă de patru ani.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu, mărturisire șocantă: „Nu o să accept niciodată în viața mea un așa bărbat!”

„Soțul meu mi-a interzis. Am stat acasă”

În cadrul interviului, Andreea Tonciu a mărturisit că a avut momente dificile de depresie, atât după nașterea copilului ei, cât și după căsătorie. Ea a dezvăluit că soțul ei i-a interzis să apară la televizor timp de patru ani.

„Da. Normal. Eu am avut depresie și după ce am născut, și acum, după ce m-am măritat, pentru că eu n-am mai apărut la televizor timp de 4 ani de zile, pentru că soțul meu mi-a interzis. Am stat acasă și, neștiind cum este să ai un copil, îmi era foarte greu.

Eu n-am avut bonă, m-au ajutat mama și sora mea. Mama stătea la ea la magazin până seara și seara stătea cu Rebeca, după ce venea de la muncă și puteam să stau și eu liniștită. Îți dai seama că mi-a fost foarte greu și mi-a fost și frică în primele luni cu Rebi”, a spus Andreea Tonciu, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

Faptul că soțul ei i-a interzis să-și continue activitatea în televiziune a reprezentat o provocare majoră pentru Andreea, care s-a văzut nevoită să stea acasă și să-și îngrijească copilul fără ajutorul unei bone. Cu toate acestea, ea a recunoscut că a avut sprijinul mamei și surorii sale în această perioadă dificilă.

„Nici până în ziua de astăzi nu am înțeles de ce. A zis că-mi dă el dublu”

Andreea Tonciu a dezvăluit că soțul ei i-a oferit dublul banilor pe care i-ar fi câștigat din emisiunile TV, încercând să o convingă să renunțe la cariera sa în acest domeniu. Deși a refuzat multe proiecte din cauza interdicțiilor soțului ei, ea nu a înțeles niciodată motivul real al acestor interdicții și a speculat că ar fi putut fi legate de teama soțului său că ar putea fi atrasă de alt bărbat în lumea televiziunii.

Bursucu': În momentul în care l-ai găsit pe el, ți-a interzis să faci ce ție îți plăcea să faci. Nu ai simțit că o iei de la început?

Andreea Tonciu: Da. Nici până în ziua de astăzi nu am înțeles de ce. „Nu-ți lipsește nimic. Câți bani îți dă la emisiunea aia? Îți dau eu dublu, numai să stai acasă”. Crede-mă, am refuzat o grămadă de proiecte foarte mari din cauza asta. A zis că îmi dă el dubu, de ce să mă duc, ce-mi trebuie mie televiziune?! Ce treabă am eu să mai apar la televizor?! 

Te-ar putea interesa și: Ce ar schimba Andreea Tonciu la viața ei: „Executam tot ce mi se spunea, chiar dacă nu era bine”                                                                   

Bursucu': Ai simțit vreodată că îi este rușine cu tine?

Andreea Tonciu: Nu. Poate nu el. 

Bursucu': Părinții lui?

Andreea Tonciu: Probabil, nu știu. Și eu m-am gândit, nu că i-ar fi rușine, dar să nu mai apar cum am apărut, în ipostazele în care am apărut, probabil de aia. Nu cred că a fost strategia asta, pentru că, dacă îi era rușine, nu mă mai lăsa nici acum. Eu cred că lui i-a fost teamă să mă mai lase să apar la televizor. Învârtindu-mă într-o lume cu atâția oameni, necunoscându-mă pe bine foarte bine, i-o fi fost frică că poate mă duc cu alt băiat. Dar acum știe cum sunt.             

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel