Andreea Marin, radicală. Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, nu va juca în noua serie Liceenii: „Are alte preocupări acum”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin neagă ipoteza potrivit căreia fiica sa ar juca în noua peliculă Liceenii. 

Irina Margareta Nistor a anunțat recent faptul că va fi lansată o nouă peliculă din „Liceenii”, după 40 de ani de când a apărut prima parte a celebrului film. Mai mult, criticul de film a declarat faptul că din distribuție vor face parte, de data aceasta, copiii lui Ștefan Bănică Junior, Radu și Violeta, care vor avea roluri principale. Chiar dacă nu se știe cine va fi regizorul noului film, scenariul este deja realizat, susținea Irina Margareta Nistor.

 „Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut.”, a declarat Irina Margareta Nistor, citată de bucurestifm.ro.

Revine seria Liceeni? Ștefan Bănică Jr, reacție acidă după declarațiile Irinei Margareta Nistor: „Era bine dacă mă suna și dânsa”

Andreea Marin: „Informația e greșită”

În timp ce Irina Margareta Nistor a lansat ideea conform căreia copiii lui Ștefan Bănică vor avea roluri de onoare în noua peliculă Liceeni, Andreea Marin, mama Violetei, neagă acest lucru. Zâna Surprizelor susține faptul că fiica sa este prea mică pentru așa ceva, ba mai mult, aceasta are alte preocupări în acest moment. Așadar, vedeta neagă vehement ipoteza care o surprinde pe Violeta în rolul de actriță. 

”Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte preocupări acum.”, a declarat Andreea Marin, pentru Fanatik.

Citește și: Ștefan Bănică, despre DEBUTUL în actorie: Tata nu m-a ajutat absolut deloc

 

Liceenii este un film de dragoste românesc din 1986, regizat de Nicolae Corjos. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ștefan Bănică-junior, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru. Filmul prezintă povestea de dragoste dintre doi elevi de clasa a X-a: Mihai Marinescu (Ștefan Bănică Jr.) și Dana Vasilescu (Oana Sârbu). Idila lor va trece prin multe încercări.

Producția se află pe locul 25 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile după cum atestă un comunicat din 2006 al Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România.

Radu Ștefan Bănică rupe tăcerea. Cum se înțelege, de fapt, cu Andreea Marin: „O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata”

 

Regizorul Nicolae Corjos a murit la începutul acestui an

Regizorul Nicolae Corjos, autorul celebrelor filme Liceenii şi Declaraţie de dragoste, a încetat din viaţă la Bucureşti, la vârsta de 86 de ani, pe 27 februarie 2022.

Filmele Liceenii (1986) şi Declaraţie de dragoste (1985) în regia lui Nicolae Corjos au marcat mijlocul anilor 80 prin recorduri de popularitate, aducând culoare şi entuziasm într-o perioadă în care cenuşiul marca viaţa de zi cu zi.

Cei care erau liceeni, studenţi sau proaspăt absolvenţi au fost aduşi în lumina reflectoarelor la mijlocul anilor 80 de regizorul Nicolae Corjos – respectiv Oana Sârbu, Teodora Mareş, Ştefan Bănică, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Adrian Păduraru – i-au transmis recunoştinţa lor la aniversarea de 85 de ani.

Andreea Marin, tradiția peste care nu trece niciodată: „Le adunăm an de an”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel