Andreea Marin, tradiția peste care nu trece niciodată: „Le adunăm an de an”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa și despre începutul noului an școlar, în care a însoțit-o pe Violeta la porțile instituției de învățământ.

Andreea Marin are o viață profesională extrem de încărcată, însă este în aceeași măsură foarte implicată și în viața fiicei sale, Violeta. Tânăra a ajuns deja în clasa a 11-a, iar mama sa celebră nu mai are nicio emoție pentru ea, deoarece este o elevă foarte silitoare. Mai mult, Zâna Surprizelor, a dezvăluit faptul că cele două au o tradiție la începutul anului școlar, peste care nu trec niciodată. 

“E fată mare. E în anul 11 deja, deci nu mai am aceleași probleme. Se descurcă foarte bine. Am fost, bineînțeles, la ea la școală, dar am făcut fotografie de început de an, că este o tradiție deja pentru noi, dar, în rest, s-a descurcat singurică. Bineînțeles, sigur că da. (n.r. au fotografiile în casă). Și le adunăm an de an. Nu, nici gând (n.r. Violeta nu a avut emoții). Copiii din ziua de astăzi sunt foarte evoluați față de cum eram noi odinioară.”, a declarat Andreea Marin, potrivit ego.ro

 

Cum se descurca Andreea Marin la școală

Mai mult, Andreea Marin și-a adus aminte și de perioada copilăriei, în care tatăl său nu o însoțea niciodată la școală. Chiar dacă nu era o persoană tocilară, vedeta recunoaște faptul că a avut rezultate foarte bune la învățătură, pentru că știa cum să asimileze informația. 

“Nu, nici gând. Școala mea era vis-à-vis de casa mea. Deci tata mă vedea de la geam. Nu eram o tocilară, dar eram o elevă de 10, recunosc. Învățam selectiv, dar isteț. Trebuie să fim și mai blânzi cu noi. Nu întotdeauna ne iese totul așa cum am visat. Dar, într-adevăr, majoritatea proiectelor mi-au ieșit.”, a continuat aceasta. 

Andreea Marin: „Primul lucru pe care-l fac dimineața este să...”. Vedeta nu trece niciodată peste acest tabiet

Sportul, nelipsit din viața vedetei

Faptul că arată impecabil la vârsta de 47 de ani, nu este o întâmplare. Andreea Marin recunoaște faptu că sportul este nelipsit din viața ei, iar în tot acest proces de menținere a siluetei are un rol foarte important și alimentația sănătoasă.

“Viața sănătoasă este pentru mine ceva obișnuit, adică ceva ce se întâmplă în fiecare zi. Nu este un eveniment care se întâmplă o dată la nu știu cât timp. Atunci, eu trăiesc foarte firesc. Nu am secrete. (n.r. de frumusețe). Încerc să fac sport, încerc să mănânc sănătos, deci lucruri normale și oameni frumoși care se ocupă, de exemplu, de un machiaj, de o coafură, atunci când vin la un astfel de eveniment.”, a mai dezvăluit Andreea Marin.

 

Cum a trecut Andreea Marin peste bullying, de-a lungul timpului

Faptul că are o carieră atât de longevivă nu a pus-o pe aceasta doar în fața lucrurilor frumoase, ci a obligat-o pe vedetă să facă față și bullyingului. Andreea Marin recunoaște faptul că a primit foarte multe cuvinte urâte de-a lungul timpului, însă nu le-a răspuns niciodată acestora cu aceeași monede, ci a preferat să audă doar vocile pozitive.

„Eu sunt un om puternic. Pe mine nu mă destabilizează trei ametiți care își propun ei să facă bullying. Am trecut prin atâtea răutăți în cei 30 de ani de când sunt în ochii lumii, încât pe mine nu mă va destabiliza vorba unuia sau altuia.

S-au spus atâtea minciuni despre mine. Dacă aș fi fost să pun suflet despre fiecare astfel de vorbă, n-aș mai fi construit nimic. Când tu îți duci efortul înspre a construi îi lași pe ceilalți să latre pe marginea drumului și tu îți vezi de munca ta. Până la urmă, oamenii cu capul pe umeri, căci doar părerea lor te interesează, vor vedea ce fel de om ești”, a declarat recent Andreea Marin în cadrul podcastului „Te Ascult cu Ilinca Vandici”.

Andreea Marin, declarații neașteptate despre Andreea Esca: "Ea se joacă mereu cu viața". Cum a caracterizat-o pe Teo TrandafirGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience