Revine seria Liceeni? Ștefan Bănică Jr, reacție acidă după declarațiile Irinei Margareta Nistor: „Era bine dacă mă suna și dânsa”

Data actualizării: | Data publicării:
Stefan banica/ foto Facebook. Irina Margareta Nistor, captură video Youtube
Descriere foto: Stefan banica/ foto Facebook. Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Ștefan Bănică Jr. contrazice declarațiile renumitului critic de film Irina Margareta Nistor. 

Zilele trecute, Irina Margareta Nistor a anunțat că va fi lansată o nouă serie „Liceenii”, după 40 de ani de când a apărut prima parte a celebrului film. Mai mult, criticul de film a declarat faptul că din distribuție vor face parte, de data aceasta, copiii lui Ștefan Bănică Junior, Radu și Violeta, care vor avea roluri principale. Chiar dacă nu se știe cine va fi regizorul noului film, scenariul ar fi deja realizat, susținea Irina Margareta Nistor.

 

„Pot să-ți dau o veste bună. Se va face o nouă serie din Liceeni. Cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică, pentru că Oana are decât un băiat. Și sper, și cu nepotul lui Corjos, care e muzician, și care e un băiat foarte frumos. 

Încă nu știu să spun cine va fi regizorul, dar nepotul lui, va juca și el în film. Sper. Pot să spun doar cine e producătoare. Va fi o referire la Ion Caramitru, asta mă bucură foarte tare. Scenariul e făcut, spuneau că în toamna asta încep. Mai multe nu vă spun”, a declarat Irina Margareta Nistor la  bucurestifm.ro.

Ștefan Bănică Jr contrazice declarațiile criticului de film

Ștefan Bănică Jr, tatăl presupușilor protagoniști ai noii serii, dar și cel care a jucat rolul lui Mihai în celebrul film, spune, însă că nu va avea loc nicio continuare a peliculei, cel puțin nu deocamdată. Mai mult, artistul s-a arătat destul de deranjat de declarațiile fîcute de Irina Margareta Nistor. 

 

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei "Liceenilor" și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa.  O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria "Liceenilor", dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe.”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe Facebook.

 

Andreea Marin: „Informația e greșită”

Și  Andreea Marin, mama Violetei, a avut o reacție radicală după declarațiile criticului de film. Zâna Surprizelor susține faptul că fiica sa este prea mică pentru așa ceva, ba mai mult, aceasta are alte preocupări în acest moment. Așadar, vedeta neagă vehement ipoteza care o surprinde pe Violeta în rolul de actriță. 

”Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte preocupări acum.”, a declarat Andreea Marin, pentru Fanatik.

Liceenii este un film de dragoste românesc din 1986, regizat de Nicolae Corjos. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ștefan Bănică-junior, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru. Filmul prezintă povestea de dragoste dintre doi elevi de clasa a X-a: Mihai Marinescu (Ștefan Bănică Jr.) și Dana Vasilescu (Oana Sârbu). Idila lor va trece prin multe încercări.

Producția se află pe locul 25 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile după cum atestă un comunicat din 2006 al Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel