Andreea Marin: „Primul lucru pe care-l fac dimineața este să...”. Vedeta nu trece niciodată peste acest tabiet

Data publicării:

Andreea Marin a dezvăluit care este rutina sa din fiecare dimineață.

Andreea Marin este o persoană extrem de disciplinată, care are bine stabilite mai multe ritualuri pe care le face zilnic. Imediat după ce se ridică din pat, vedeta își strânge patul, pe care nu-l lasă niciodată nearanjat. Face acest lucru chiar dacă nicio persoană străină nu îi va păși pragul casei, pentru că se caracterizează a fi o persoană extrem de ”perfecționistă”. După ce a bifat acest aspect, ”Zâna Surprizelor” își poate începe liniștită ziua, dar și restul tabieturilor.

„Primul lucru pe care-l fac dimineața este să fac patul, chiar dacă o să ți se pară ciudat. Eu nu las în urma mea dezastru, să închid ușa, că și-așa nu vede nimeni ce e aici. E o chestiune de disciplină. Nu plec până nu fac patul și arată impecabil. M-am regăsit în filmele alea în care apare personajul și așează prosoapele la baie perfect la liniuță, însă asta sunt, sunt perfecționistă în diverse aspecte ale vieții, nu în toate, dar îmi place ordinea.”, a declarat Andreea Marin în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Andreeea Marin, rețetă de DIETĂ: „Pizza delicioasă și fără blat cu faină, doar cu legume, ou și brânzeturi”

 

Cum a trecut Andreea Marin peste bullying, de-a lungul timpului

Faptul că are o carieră atât de longevivă nu a pus-o pe aceasta doar în fața lucrurilor frumoase, ci a obligat-o pe vedetă să facă față și bullyingului. Andreea Marin recunoaște faptul că a primit foarte multe cuvinte urâte de-a lungul timpului, însă nu le-a răspuns niciodată acestora cu aceeași monede, ci a preferat să audă doar vocile pozitive.

„Eu sunt un om puternic. Pe mine nu mă destabilizează trei ametiți care își propun ei să facă bullying. Am trecut prin atâtea răutăți în cei 30 de ani de când sunt în ochii lumii, încât pe mine nu mă va destabiliza vorba unuia sau altuia.

S-au spus atâtea minciuni despre mine. Dacă aș fi fost să pun suflet despre fiecare astfel de vorbă, n-aș mai fi construit nimic. Când tu îți duci efortul înspre a construi îi lași pe ceilalți să latre pe marginea drumului și tu îți vezi de munca ta. Până la urmă, oamenii cu capul pe umeri, căci doar părerea lor te interesează, vor vedea ce fel de om ești”, a mai declarat Andreea Marin în cadrul podcastului „Te Ascult cu Ilinca Vandici”.

Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul cu 10 ani mai tânăr: „Se ține bine bătrânica”

 

 

„Eu în fiecare zi învăț ceva”

Chiar dacă a acumulat până acum extrem de multe lecții de viață și experiențe din diverse domenii, Andreea Marin spune că nu se oprește niciodată din învățat.

„Eu în fiecare zi învăț ceva. Eu când pun capul pe pernă seară mă întreb: 'De ce am trăit această zi? Care a fost rostul acestei zile în viața mea?' Eu vreau ca fiecare zi să aibă sens!

De ce am trăit asta? De ce am atras asta? Ce am eu de învățat din asta? Caut, de fapt, să transform în ceva pozitiv chiar și negativul care trece prin viață. Dacă vrei să te plângi, poți să faci asta, dar ce ai de câștigat”, a mai spus aceasta.

Andreea Marin, cu decolteul generos la înaintare. Cum arată în costum de baie, la 47 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel