Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul cu 10 ani mai tânăr: „Se ține bine bătrânica”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin a făcut dezvăluiri neașteptate din relația de cuplu. 

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt într-o relație de 5 ani de zile, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Chiar dacă nu și-a expus niciodată excesiv relația, în fața camerelor de filmat sau pe rețelele de socializare, Andreea Marin se declară a fi mai împlinită și fericită ca niciodată, lucru care se poate vedea și pe fața vedetei, care radiază de fericire. 

Andreea Marin: „Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi”

Învitată în cadrul unui podcast, Andreea Marin a dezvăluit că, în ciuda diferenței de aproape 11 ani dintre ei, se iubesc foarte mult și asta este tot ce contează.

”Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi. 

Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă”, a spus Andreea Marina în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Andreea Marin a recunoscut că nu a fost iubire la prima vedere, însă totul a venit pe parcurs.

”Pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag apropiat, eu pe tatăl meu și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind de lucruri dureroase. Nu a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a mi spus Andreea Marin.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin a trecut prin trei divorțuri care au marcat-o profund. Vedeta a dezvăluit care au fost cele mai mari probleme în căsniciile ei. 

 
Andreea Marin a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, unde a vorbit despre cele trei mariaje ale sale. 

Vedeta s-a căsătorit prima dată, la o vîrstă fragedă, cu Cristian Gheorghiță. După 7 ani, drumurile lor s-au despărțit, iar Andreea s-a recăsătorit cu  Ștefan Bănică Junior (53 de ani), alături de care are o fiică, pe Violeta. Nici acest mariaj nu avea să dureze, iar în 2014, prezentatoarea TV îi spunea DA lui   Tuncay Öztürk.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel