Andreea Marin, obligată să facă avort, de două ori: „Altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere”

Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin a pierdut două sarcini înainte de a deveni mamă. Vedeta a dezvăluit că a fost nevoită să facă avort.

Andreea Marin este astăzi mama unei fetițe superbe, Violeta, copilul pe care îl are din mariajul cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta a mărturisit, recent, că drumul spre a deveni mamă nu a fost deloc ușor. Înainte de a o naște pe Violeta, fosta prezentatoare TV a trecut de două ori printr-o suferință uriașă: a pierdut două sarcini.

A fost obligată să facă avort 

Invitată în cadrul emisiunii "În oglindă", găzduită de Mihai Ghiță, Andreea Marin a povestit cum au afectat-o cele două experiențe. Cele două sarcini ale vedetei au fost extrauterine, astfel că a fost necesar să i se efectueze procedura medicală de chiuretaj, pentru a nu avea viața în pericol. 

 "Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții.", a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii "În oglindă", găzduită de Mihai Ghiță.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Andreea Marin / EXCLUSIV


Cum a marcat-o divorțul de Ștefan Bănică

Andreea Marin a vorbit și despre divorțul de Ștefan Bănică. Pe atunci, Violeta era foarte mică, avea doar 5 ani. Vedeta spune că a fost traumatizată de modul în care presa tabloidă o vâna pentru a fotografia. 

"Violeta avea pe atunci 5 ani. A fost un moment traumatizant pentru ea atunci, să vezi pe cineva cățărat la propriu pe mașina ta, doar ca să facă o poză. Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simlu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece.", a mai adăugat Andreea Marin, în emisiunea lui Mihai Ghiță. 

Andreea Marin, la 20 de ani de la aventura pe Kilimanjaro: "Caută-ți muntele și urcă-l! După o astfel de experiență, ești cu totul alt om” EXCLUSIV


Vedeta a recunoscut că a fost înșelată

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Deși a avut mereu succes pe plan profesional, pe plan sentimental, lucrurile nu au stat așa. “Zână a Surprizelor” are trei căsnicii eșuate, dar acum se pare că și-a găsit fericirea în bratele lui Adrian Brâncoveanu.
 

De-a lungul celor trei căsnicii, Andreea Marin a trecut prin momente dezamăgitoare.  În anul 1995, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiţă, iar mariajul lor a ajuns la sfârșit trei ani mai târziu. La 11 ani distanță, în luna ianuarie a anului 2006, Andreea Marin şi-a încercat din nou norocul alături de Ştefan Bănică Junior. Nici de data aceasta vedeta nu a avut noroc, astfel că în 2013 a divorțat.  La un an distanță, Andreea Marin radia de fericire în brațele lui Tuncay Ozturk, dar nici de data aceasta nu a fost să fie.

Recent, Andreea Marin și-a deschis sufletul și a recunoscut că a fost înșelată.

“Da, am aflat și că am fost înșelată de fostul partener de viață, din căsnicia anterioară. Din punctul meu de vedere, pe o scară de la 1 la 10, durerea infidelității ajunge la 11”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit Antena Stars.

 

Acum, Andreea Marin și Constantin Brâncoveanu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 4 ani, dar cu toate astea, au preferat să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor.

Lupta cu depresia

 

Andreea Marin a trecut prin multe greutăți de-a lungul vremii, dar depresia a fost cea care pus-o la pământ chiar atunci când se aștepta mai puțin.


Andreea Marin este un munte de voință și un exemplu pentru multe femei din România, care trec prin perioade mai grele. Vedeta s-a ridicat de zece ori mai puternică atunci când a fost la pământ. 


Andreea Marin a trecut prin multe greutăți în viață, dar a reușit să le înfrunte. Prezentatoarea TV poate spune că a trecut prin cea mai grea pierdere la o vârstă atât de fragedă, și-a pierdut mama la vârsta de doar 9 ani. În perioada maturității a fost nevoită să treacă prin trei divorțuri, dar niciodată nu s-a lăsat învinsă. Ceea ce a pus-o pe frumoasa vedetă la pământ a fost depresia. 

Andreea Marin susține că a trecut prin acele stări depresive din cauza unui tratament pe care l-a comandat de pe internet. Pe lângă problemele pe care le-a avut cu acneea, aceasta a trebuit să apeleze și la sprijinul terapeuților deoarece a simțit că ceva nu este în regulă cu ea, era mult mai tristă, nu se odihnea și simțea uneori că vrea să scape cumva de toate problemele. 


„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela!

Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, spunea Andreea Marin în urmă cu doi ani pentru Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel