Andreea Marin, declarație de dragoste pentru Adrian Brâncoveanu, de ziua sa de naștere: “Nu ești singur, un alt suflet...”

Andreea Marin are motive de sărbătoare astăzi, întrucât iubitul vedetei își aniversează ziua de naștere. 

Andreea Marin a trecut prin mai multe încercări eșuate, până să-și găsească dragostea adevărată. Vedeta a fost „victima” a trei divorțuri, iar fiecare dintre ele a lăsat câte o traumă, în sufletul vedetei. Cu toate acestea, „Zâna Surprizelor” nu și-a pierdut încrederea în oameni și, mai presus, în iubire. Astăzi, trăiește de aproximativ șase ani de zile o poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu și pare că aceasta și-a găsit, cu adevărat, liniștea. Chiar dacă este foarte rezervată când vine vorba de viața personală, vedeta și-a surprins fanii cu  o declarație de dragoste pentru partenerul de viață, chiar cu ocazia zilei sale de naștere.

„Anii trec, zboară ca vântul
Printre ramuri și-ți șoptesc:
“Nu ești singur, un alt suflet
Ți-e alături.” Te iubesc!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Marin, rețetă de paste cu legume și cârnați chorizo: „Asta e tot! O bunătate!”

Cum s-au întâlnit cei doi

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin vorbea despre momentul în care și-a întâlnit sufletul pereche. Cei doi s-au văzut total întâmplător și, dacă prima dată, nu și-au dat importanță, a doua oară când s-au regăsit, chimia a fost extrem de vizibilă.

„Întâlnirea cu Adrian, de exemplu (n.r. este un miracol). Nu cred că e ușor să cunoști un om bun și potrivit ție, în ziua de azi. Întâlnirea din avion nu a fost o întâlnire. Noi ne-am amintit mult după ce ne-am cunoscut cu adevărat. A fost o întâmplare. Nici nu eram sigură că e același om, însă el mi-a confirmat că am trecut unul pe lângă celălalt în avion și pe atunci viețile noastre aveau un alt curs, nu se punea problema să fim unul pentru celălalt.”, a dezvăluit Andreea Marin la Antena Stars.

Citește și: Drama care o ține pe Andreea Marin departe de litoralul românesc: „Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare”

„În căsătorie am crezut mereu”

Chiar dacă a fost dezamăgită în repetate rânduri, chiar și de tatăl fiicei sale, Ștefan Bănică, vedeta spune că a crezut, în continuare, în ideea de dragoste și mariaj. Totuși, aceasta consideră că poate trăi fericită alături de Adrian Brâncoveanu și fără o nuntă.

„Eu am crezut mereu în dragoste. Eu sunt un om foarte optimist și cred în mine și în miracolele vieții. Am trecut prin momente grele, dar oamenii nu sunt l fel. În căsătorie am crezut mereu. Una e să nu ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să nu crezi într-o instituție. La vârsta mea nu mai este necesară. Am trecut prin multe, nu este ceva ce ne va ține legați. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai îndreptați către interese care, în loc să-i unească, mai mult îi dezbină.”, a continuat ea.

VEZI și: Cât de greu i-a fost Andreei Marin să treacă peste divorțuri: „Mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, suflete pereche

Cei doi se iubesc și trăiesc intens fiecare clipă petrecută alături unul de celălalt ca și cum s-ar cunoaște de-o viață, spune vedeta. Mai mult, aceasta a dezvăluit și care sunt punctele forte ale relației dintre ei, comunicarea fiind în topul listei.

„Comunicarea acum e mult mai matură, mai așezată. Nu sunt foarte geloasă, în limitele bunului simț. Nici motive nu am exagerate în acest sens, însă iubirea în sine înseamnă și un sentiment de posesiune, însă iubirea în sine nu înseamnă că trebuie să duci lucrurile astea în punctul în care cei doi se sufocă reciproc. Șase ani…nici nu știu când a trecut timpul. Noi simțim că suntem dintotdeauna împreună. Nici măcar nu simțim că sunt șase. Simțim că e o frumoasă veșnicie”, a mai spus prezentatoarea TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 iul 2023, 12:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience