Andreea Marin, confesiuni despre divorțul de Ștefan Bănică: „Dacă stai acolo, înveți copilul să accepte lipsa de respect, mai puțin decât merită”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la divorțul prin care a trecut.

Andreea Marin și-a trăit mereu viața personală în discreție și nu a făcut niciodată un caz din propriile despărțiri și eșecuri din viața personală. Cu toate acestea, divorțul din 2013 de Ștefan Bănică Junior a venit ca un șoc pentru fanii care nu se așteptau la acest lucru, mai ales că cei doi au și un copil împreună. Ani mai târziu, Andreea Marin sfătuiește toate femeile care nu se mai regăsesc într-o relație să plece, întrucât acea toxicitate nu le va face bine nici lor, dar nici copiilor, dacă ei există.

„Divorțul nu este nici o dramă, noi o transformăm într-o dramă, un divorț poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu, care nu însemnă că are vreo vină nici unul, nici altul, nu e neapărat vorba de o vină, poate să fie, dar nu este neapărat, ci poate fi vorba despre disconfortul de a fi în acea relație, cei doi pot fi foarte bine mai târziu în ambele relații, în care ei pot fi la fel. E vorba de potrivire, de chimie, de dorințe.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii realizate de Mirela Retegan la Europa FM.

Citește și: Secretul siluetei Andreei Marin. Așa a slăbit peste 20 de kilograme: „Eu nu am restricții față de nimic”

„N-ai cum să fii un exemplu bun pentru copilul tău”

Mai mult, deși femeile rămân în aceste relații în care sunt desconsiderate doar de dragul copiilor, Andreea Marin spune că acesta nu va avea parte deloc de un exemplu pozitiv în viața sa, întrucât va vedea lucrurile toxice dintre cei doi părinți.

„N-ai cum să fii un exemplu bun pentru copilul tău, dacă tu accepți aceste lucruri. Tu îl înveți, indirect, prin faptele tale că trebuie pe viitor să accepte la fel, lipsa de respect, mai puțin decât merită, lipsa iubirii și așa mai departe. De tine depinde ce-i arăți copilului tău și știu că este mai grea despărțirea când ai copii, pentru că el are nevoie și de mamă și de dată, dar se poate asta, chiar dacă ei nu locuiesc împreună. Eu mi-am demonstrat că se poate, chiar dacă nu e ușor la început, dar asta e.”, a mai spus Andreea Marin.

VEZI și: Dan Negru, reacție dură cu privire la scandalurile dintre trusturile TV și vedete: „Procesele nu duc la nimic bun. Îi înspăimânți pe viitorii angajatori”

Nu i-a păsat niciodată de ce spune lumea

De asemenea, chiar dacă a primit extrem de multe critici de-a lungul timpului, Andreea Marin spune că nu a aplecat niciodată urechea la comentariile negative și a ales să-și trăiască viața așa cum a știut ea că este cel mai bine, pentru a fi fericită nu doar ea, cât și fiica sa, Violeta.

„Niciodată nu mi-a păsat de gura lumii, pentru că nu stă altul să trăiască în papucii mei, în inima mea, în durerile mele. Vine cineva să mă scoată acolo, când eu sunt la greu? Poate doar cei foarte apropiați pot face ceva. Fiecare trebuie să se străduiască să aibă o viață cât mai bună, eu nu trebuie să trăiesc pe placul publicului.”, mai spune ea.

Citește și: Elena Ionescu, pe masa de operație dintr-o joacă: „Mi-a intrat tot fierul acela în picior” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel