Secretul siluetei Andreei Marin. Așa a slăbit peste 20 de kilograme: „Eu nu am restricții față de nimic”

Data publicării:

Andreea Marin se află într-un continuu proces de slăbire de aproximativ un an, iar vedeta arată pur și simplu extraordinar.

Andreea Marin se poate mândri cu o siluetă de vis în prezent, aceasta reușind să slăbească aproximativ 20 de kilograme. Dacă în urmă cu un an de zile, căci atunci a început transformarea, vedeta nu se gândea că o să atingă la vârsta de 49 de ani măsurile perfecte, acum aceasta este sigură de faptul că „nu există nu se poate” și îndeamnă toate femeile să îi urmeze exemplul. Zâna spune că starea de sănătate i s-a îmbunătățit considerabil, dar și energia și starea de spirit sunt unele de neegalat, față de cum erau pe vremuri. 

„Te simți bine cu tine, ai o energie extraordinară, nu e vorba doar de aparență, de ceea ce vedem în oglindă. Eu iubeam ceea ce făceam, îmi doream să fac lucruri importante, dar am învățat că nici în acele momente din viață nu trebuie să uiți de echilibru, chiar dacă ai o perioadă în care vrei să construiești ceva și asta necesită mai mult efort și mai puțin timp oferit ție. Totuși, sunt niște piloni de care trebuie să te ții.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Citește și: Adevărul despre pâine. Aceasta este, de fapt, cea mai sănătoasă opțiune: „Putem să o facem simplu și acasă”

Nu are niciun fel de restricție

Mai mult, în timp ce majoritatea dietelor sunt extrem de restrictive și scot din alimentație mai multe ingrediente și alimente, Andreea Marin spune că în cazul ei, lucrurile nu sunt deloc asemănătoare. Vedeta își permite să facă orice fel de excepție, însă știe mereu care sunt propriile limite.

„Eu nu am restricții față de nimic, nu am renunțat total la ceva. Acest echilibru, adică dacă merg o dată la ziua unei prietene, gust o prăjitură, dar este acea excepție, nu poți face în fiecare zi. Nu stau să calculez cât timp nu mai mănânc. Eu în fiecare zi mănânc corect și bun, am învățat să gătesc gustos. Aseară am mâncat o supă cremă grosuță și nu lipsește carbohidratul.”, a continuat aceasta.

Citește și: Dan Negru, șocat de prețurile de la Castelul Peleș: „Dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, măcar gardul repară-l”

Își cultivă propriile legume în grădină

Mai mult, pentru a fi sigură că legumele și fructele pe care și le pune în farfurie sunt 100% bio, Andreea Marin spune că își cultivă propriile alimente în grădină, pe care a făcut-o mai mare de la an, la an. Mai mult,grădinăritul este și una dintre pasiunile vedetei, care adoră să facă această activitate în natură. 

„Am învățat pas cu pas tot felul de rețete, se poate mânca bun, gustos, sănătos în același timp și fără frustrări. Dacă greșești o dată, dar trebuie să fie excepție, nu trebuie să intri în panică, pentru că știi ce ai de făcut, ca să echilibrezi situația. Chiar te întrebi „ce-o fi fost în capul meu”.

Eu am început și transformarea grădinii, pentru că este și o sursă de hrană pentru noi, avem de toate, deja am plantat și semințe, răsaduri, abia aștept să iasă salatele, verdețurile, legumele, am pus semințele, dar mai avem de așteptat.”, a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, previziuni dure pentru Kate Middleton. Cât de avansat ar fi, de fapt, cancerul și ce l-ar fi declanșat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel