Dan Negru, reacție dură cu privire la scandalurile dintre trusturile TV și vedete: „Procesele nu duc la nimic bun. Îi înspăimânți pe viitorii angajatori”

Data publicării:

Dan Negru a vorbit despre scandalurile din televiziune.

Chiar dacă este una dintre cele mai longevive prezențe din televiziune, Dan Negru a reușit mereu să-și țină departe imaginea de scandaluri și să rămână, în continuare, unul dintre cei mai îndrăgiți și admirați prezentatori de la noi din țară. De cele mai multe ori, aceste genuri de discuții aprinse aparîn viața unei persoane publice mai ales în momentul în care decide să semneze cu un alt trust față de cel care l-a consacrat.

Acest lucru nu s-a întâmplat și în momentul în care acesta a decis să facă parte din trustul celor de la Kanal D, când s-a despărțit în condiții extrem de normale față de Antena 1, care l-a găzduit atât de mult timp. La fel le îndeamnă Dan Negru și pe vedetele din țara noastră, care nu vor avea nimic de câștigat, dacă vor deschide un proces cu angajatorul lor, este el de părere. 

„Nu contează ce cred oamenii când vii într-un loc, contează ce cred ei când pleci din locul ăla, ce urme lași acolo. Am încercat să las urme în meseria mea peste tot pe unde am trecut, pe la TVR, Antena, Kanal. Cred că vina e împărțită între vedete și televiziuni. Vedetele, pe de-o parte greșesc pentru că procesele nu duc la nimic bun dar mai ales îi înspăimânți pe viitorii angajatori. Când eu am plecat din Antenă sau din TVR fără scandal, următorul meu angajator, Kanal, a avut speranța că la fel se va întâmpla și la viitorul meu transfer, că nu sunt un om recalcitrant public.

Că̆ va fi fără scandal. Și apoi, e o prostie să te cerți cu un trust. Trusturile, din oricare domeniu, au etaje întregi de avocați angajați, cei de la legal cu asta se ocupă, abia așteaptă un proces să-și justifice salariul. Tu, pe persoană fizică, n-ai cum să te bați cu așa ceva. Dar și televiziunea greșește când dă comunicate amenințătoare. Dacă̆ o persoană fizică poate să aibă scuza declarațiilor negândite, e nedemn asta pentru o televiziune.”, a declarat Dan Negru, pentru ciao.

Citește și: Dan Negru vrea o lege prin care să se interzică difuzarea Românii au talent: „Dacă Guvernul închide supermarketurile în weekend, să-i interzică lui Bartoș emisiunea”

„E josnic să intri în tămbălău”

Mai mult, Dan Negru cataloghează ca fiind „josnică” decizia de a declanșa un conflict public cu instituția de presă care te-a găzduit pentru o perioadă de timp, lucru care, inevitabil, s-a întâmplat deja în țara noastră de câteva ori.  

„E josnic să intri în tămbălău, în scandaluri. Mă uit cu dispreț la scandalagii, fie că e persoană fizică, fie că e instituție. Dar instituțiile, oricare ar fi ele, trebuie să fie modele, nu au voie să scoată baioneta în public. De asta cred că declarațiile amenințătoare au fost o eroare de marketing, de comunicare și nu reprezintă filozofia de business a niciunui trust media.”, mai spune acesta.

Citește și: Dan Negru, șocat de prețurile de la Castelul Peleș: „Dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, măcar gardul repară-l”

Nu face televiziune pentru bani

Totodată, Dan Negru spune că a încetat de mult timp de a mai face televiziunea pentru satisfacția materială. Acesta este de părere că atunci când acționezi astfel, oamenii de acasă vor „citi” imediat disperarea și nu te vor mai urmări. De asemenea, acesta nu ia în calcul să se retragă prea curând de pe sticlă, acolo unde are în continuare extrem de multe oferte.

„Somnul liniștit e fără preț. Cred că niciunul dintre noi, cei care am început TV-ul demult, n-o mai facem pentru bani. Publicul îți simte disperarea dacă̆ faci televiziune pentru bani. Nu mă gândesc încă la retragerea de pe sticlă. Dimpotrivă. Am proiecte multe pentru anii care vin și ofertele sunt la fel de multe. E mai ușor acum decât atunci când am început eu televiziunea și când ofertele erau limitate.”, a continuat el.

VEZI și: Horoscop pentru luna APRILIE 2024. Valeriu Panoiu: „Ei au oportunități fantastice”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel