La ce metodă a apelat Andreea Marin, pentru a-i arăta Violetei pericolul consumului de substanțe interzise: "A văzut ce înseamnă efectul stupefiantelor..."

Data publicării:

Andreea Marin a dezvăluit cum o protejează pe fiica ei, Violeta, de tentația substanțelor interzise.

Andreea Marin are o relație foarte strânsă cu fiica ei. Vedeta recunoaște că discută orice subiect cu Violeta, astfel că are grijă să o învețe pe fiica ei și despre cum să se ferească de consumul de droguri și de alte substanțe nocive.

La ce metodă a apelat Andreea Marin, pentru a-i arăta Violetei pericolul consumului de substanțe interzise

În ultima perioadă, tot mai mulți tineri au fost prinși sub influența substanțelor interzise, astfel că, Andreea Marin a decis să discute și despre acest subiect cu fiica sa, Violeta. Acum, vedeta a mărturisit că Violeta face parte dintr-o asociație internațională care se ocupă de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații devastatoare. 

„Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect. Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate. Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent.” a declarat Andreea Marin pentru CanCan.

Andreea Marin: „Un adolescent trebuie să aibă și acel zbor spre lucruri făcute de unul singur”

Andreea Marin este de părere că adolescenții trebuie lăsați să facă singuri anumite lucruri, pentru a căpăta încredere în ei și pentru a se descurca singuri, pe picioarele lor. 

„Aceste lucruri țin de normalitate. Un adolescent trebuie să aibă și acel zbor spre lucruri făcute de unul singur, de a-și căpăta încrederea în sine, și ușor, ușor, o independență de a se descurca pe picioarele sale. Dar, bineînțeles, atunci când este nevoie, cu supervizarea părintelui. Violeta e o tânără care acum are aceeași înălțime ca și mine, care mai are multe de învățat, e ca un burete care caută să absoarbă volumul mare de informații, dar și perseverentă, în același timp. Și-mi seamănă…Face și un item de jurnalism, dar gândurile sale sunt la Drept”, a mai adăugat Andreea Marin pentru aceeași publicație.

Ce spune Andreea Marin despre educația oferită fiicel sale

“Susțin, bineînțeles. (n.r. faptul că Violeta pleacă în diferite schimburi de experiență) Este firesc, și ai mei m-au susținut pe mine, înțeleg perfect, este o predare a ștafetei de la părinte la copil. Am fost fericită, nu aș fi vrut să aibă gânduri mai frivole. Aș vrea să urmeze o cale serioasă! Dar mai are timp să se răzgândească. Eu i-am spus: “Gândește-te bine, încearcă să simți ceea ce vrei!”. Ai putea să te răzgândești!”. Eu am plecat pe drumul informaticii, eram studentă în anul I la informatică și iată că m-am răzgândit și viața mea s-a schimbat în bine! Este posibil și acest lucru!”, a punctat Andreea Marin, pentru Ego.

Citește și: Care este relația dintre Andreea Marin și Radu Bănică. Cei doi au stârnit uimirea fanilor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel