Cum trece Andreea Marin peste certurile cu fiica sa: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm”

Andreea marin și Violeta Bănică, foto Instagram
Descriere foto: Andreea marin și Violeta Bănică, foto Instagram

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, Violeta.

Andreea Marin și Violeta au o relație deosebită, iar acest lucru se vede la fiecare apariție publică pe care cele două o au împreună. Vedeta este extrem de mândră de fiica sa de 15 ani, care a marcat extrem de multe reușite până acum, astfel încât aceasta îi prevede un viitor la fel de strălucit. Asta nu înseamnă însă că părerile contradictorii sunt lipsite din relația celor două. Vârsta adolescenței este destul de complicată, mărturisește Andreea Marin, care spune că atât ea, cât și fiica ei nu cedează deloc ușor.

„Destul de bine. (…) Ne mai și ciondănim din când în când. Diferențele de opinii, pentru că la 15 ani nu poți să ai experiența pe care o are părintele la 40 și ceva de ani și nu vezi anumite pericole sau nu vezi anumite oportunități, nu le înțelegi.

Ai nevoie de o pauză de respirație. Suntem amândouă la fel de focoase, trebuie să recunosc. Ne ambalăm, dacă ținem la o idee o susținem până la capăt, ne luptăm pentru ea”, a povestit vedeta la emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit libertatea.

VEZI și: Fiica Andreei Marin, Violeta, detalii despre experiența inedită pe care a trăit-o în America: „Mi s-a părut atât de important” VIDEO

Andreea Marin a ținut-o deoparte pe Violeta de capcanele vârstei

Cea mai mare grijă a Andreei Marin, când vine vorba de vârsta adolescenței, a fost aceea ca fiica sa să nu cadă pradă substanțelor interzise sau alcoolului. În zilele noastre au loc extrem de multe tragedii cauzate de acești factori, astfel încât vedeta s-a bucurat foarte mult în momentul în care fiica sa și a lui Ștefan Bănică a acceptat să fie voluntar în cadrul unui centru care oferă ajutorul tinerilor aflați în acest punct critic.

„Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect. Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate. Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent”, a declarat Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin, DIETA prin care a slăbit 10 kilograme: „Fără restricții exagerate”. Regula pe care o respectă la fiecare masă

Violeta Bănică, mândră cu părinții săi

Invitată recent în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”, de la Spectacola și DC News, Violeta  a vorbit despre relația specială pe care o are cu ambii săi părinți și despre susținerea pe care cei doi i-au acordat-o mereu.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a spus tânăra despre părinții ei. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 03 sep 2023, 15:44 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience