Andreea Mantea dansează în ploaie, în costum de baie. Lecția pe care și-a dorit să le-o ofere fanilor săi

Data publicării:
Andreea Mantea, captură video Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, captură video Instagram

Andreea Mantea s-a postat într-o ipostază neașteptată pe rețelele de socializare.

Ploile par că au acaparat complet zilele acestea atât Capitala, cât și restul țării. În timp ce foarte mulți oameni se arată a fi extrem de afectați de inundații sau pur și simplu de vremea nefavorabilă care le-a dat peste cap toate planurile, Andreea Mantea le dă o lecție internauților. Aceasta a îmbrăcat costumul de baie, în ciuda temperaturilor mai scăzute de zilele acestea, și s-a aruncat direct în ploaie. A râs, a dansat și s-a bucurat din plin de acest fenomen meteorologic care ține oamenii în case de ceva vreme. Vedeta le-a arătat astfel fanilor săi că bucuria stă în lucruri mici și este important ca noi să vedem mereu partea plină a paharului. De asemenea, oamenii i-au putut admira și silueta divei, care se mândrea recent că a slăbit.

„Dragostea este peste tot. Trebuie doar să trăiești clipa”, a scris vedeta în dreptul videoclipului.

Citește și: Andreea Mantea refuză să-i ia telefon fiului ei: „Îl controlez rău de tot”. Vedeta, o mamă foarte autoritară

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească

Andreea Mantea se declară a fi o adevărată gurmandă, motiv pentru care procesul de slăbire i-a fost destul de îngreunat, de-a lungul timpului. Vedeta se plângea recent de faptul că-și dorește să dea neapărat jos câteva kilograme în plus și se pare că a reușit asta cu brio.

„Nu există așa ceva. Nu pot. Pur și simplu am grijă ce mănânc. Încerc să țin o dietă normală. Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese, de la ultima masă la următoarea și cam atât. În rest, nu fac nimic. Avem o viață. Nu. Nu mă abțin de la nimic”, a declarat Andreea Mantea pentru Viva

Mai mult, aceasta spune că a luat-o drept exemple pe colega sa de trust, Ilinca Vandici, care arată impecabil și care a ambiționat-o foarte mult pe tot acest parcurs.

„Cântăresc 50 de kilograme. Chiar 49 de kg, uneori. Asta e. Norocul meu. Mi-am dorit. Și dacă îți dorești, se poate. Zic eu. Mi-am lipit o poză cu Ilinca Vandici pe frigider. Și, când mă duc să îl deschid să mănânc, o văd pe Ilinca: 'Bună Ilinca. Și îl închid'”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Te-ar putea interesa și: Cristi Mitrea a rupt legătura cu Andreea Mantea. Ce relație are cu fiul lor: „Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil”

A slăbit peste 10 kilograme

În urmă cu ceva timp, Andreea Mantea le dezvăluia fanilor săi și care sunt obiceiurile alimentare la care a ales să renunțe, de dragul unui corp frumos. Cu toate acestea, vedeta recunoaște că mai sunt și momente de slăbiciune, când se lasă pradă tentației și mai gustă din anumite preparate „interzise”.

„Am avut vreo 65-68 de kilograme și am ajuns la 55. Am ținută dietă, am renunțat la zahăr, la paste, la anumite produse de fast food, de care mă bucuram noaptea, în mod special, am încercat să am grijă. Nu am renunțat complet, pentru că dacă mi-e poftă, gust, cam atât. Fibre dimineața, apă multă, ceai verde, pe care îl combin cu diverse lucruri, ca să-i dau o aromă mai ok. Mai nou, folosesc și o cremă anticelulitică și un scrub, care am înțeles că scade în centimetri destul de bine. Nu am găsit încă minuni, dar vă țin la curent.”, a declarat Andreea Mantea, pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel